angelickpicture

LAZY SUNDAY

så kom snöfan igen, jag hade ju börjat svira om till vår haha

 

såhär ser vardagsrummet ut nu, jag vet inte riktigt vad jag tycker om lampan, hjälp mig. borde jag ta bort den & köra på golvlampa bakom soffan eller någon i fönstren istället? & isåfall vad för lampa/lampor? eller ska den få vara kvar? så kluven,

 

sedan tänkte vi på gardiner, borde vi sätta upp det eller strunta i det? tänker isåfall linne gardiner i någon liknande färg som soffan. vad känner ni?

 

 

kommentera gärna så jag får lite stöd i min beslutsamhet.

PÖSS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Petra

  Ha kvar lampan Angelica. Så snyggt!! Ser ut som ett helt annat vardagsrum än innan! 👌🏻👌🏻👌🏻

 2. Andrea

  Ha kvar lampan, du skulle kunna klä in den i linne och göra den mer ombonad 🙂
  Varifrån kommer den mjuka lek mattan lova sitter på?

 3. Lovisa j

  Ha kvar lampan i taket. Rekommendar att ha så lite grejer på golvet som möjligt, för när lillan början krypa blir det ett evighetsjobb för dig att springa efter henne så hon inte välter allt över sig eller tuggar på sladdar!
  Jag älskar din inredningsstil! Suuuuperfint 🙂

 4. Lovisa

  Ha kvar lampan i taket. Rekommendar att ha så lite grejer på golvet som möjligt, för när lillan början krypa blir det ett evighetsjobb för dig att springa efter henne så hon inte välter allt över sig eller tuggar på sladdar!
  Jag älskar din inredningsstil! Suuuuperfint 🙂

 5. Lisa

  Ha kvar! Så fin (har själv tänkt köpa den till sovrummet). En fråga, var är soffbordet ifrån? Kram!

 6. Julia

  Ha kvar lampan. Tycker den är så snygg. Ska köpa en likadan till mitt vardagsrum ☺️

  Kör på gardiner 👍🏻

 7. Clara

  Ta bort lampan i taket, och ha en golvlampa bakom soffan. Det skulle kunna vara en med stor skärm som hänger över bordet likt en båge. Du kan även ha gardiner tycker jag. Det blir jättefint!