angelickpicture

NEW CHAPTER

hej & välkommen in hit till oss & vår nya portal.

nu känns det som vi har hamnat rätt.

här kommer jag vara så transparent jag kan med er.

jag får inte plats på IG längre, jag vill dela mer med er.

instagram är min lilla skatt där jag delar mitt skapande. jag kör loss på storyn istället & här tänkte jag.

då kör vi!

här är vi haha.

titta merino settet jag fick hemskickat från James street med tillhörande mössa för lova, det är så cute så man dör!

idag har vi haft en riktig chillar dag, njutit av vår utan overall för första gången & hängt med mormor.

i morgon blir det work igen med petra uppe i city, jag älskar kontrasterna.

är det något ni vill läsa i nästa inlägg? jag behöver förslag annars maler jag bara på om allt & ingenting 😂

är så pepp på bloggen nu!

Lova också 😂

PUSS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Och just det! Hade varit superkul med ett inlägg om företagande. Hur har du lyckats ”slå igenom” som företagare? Givetvis för att du har en enorm talang som fotograf men har du några tips kring hur du tänkt kring marknadsföring, att nå ut till kunder och så vidare. Har det varit svårt eller enkelt och isåfall hur har du bemött svårigheter? Jag är småföretagare men tycker det kan gå så trögt ibland och kan känna att det är riktigt hopplöst.. Men så har jag visionen där borta i horisonten som får en att vilja kämpa vidare.

  2. Maria

    Så roligt! Kommer absolut följa! Ett tips är att verkligen försöka vara så ”ärlig” du kan och visa upp en verklighet som inte romantiseras för mycket. Med gränser givetvis där du inte delar saker som känns för privat för dig och folk i din omgivning. Det märks tydligt att ”picture perfect” trenden vänder på sociala medier nu och många tappar följare eftersom många av oss är less på perfektion och önskar se mer mänsklighet. Många bloggare skriver nu debatterande inlägg kring detta och saker som ”jag är inte heller perfekt och jag ska visa mer av det” och jag tror de märker att deras läsare vill se annat nu. Hur som helst, det ska bli jättekul att följa dig. Min första dotter föddes i oktober så jag tyckwr det är så roligt att följa er som ligger ett par månader före 🙂
    Kram!