angelickpicture

ONSDAG

Hej goingar!

Nu har det varit lite tyst här, det har varit hysteriskt med jobb & sedan valde jag att ta ledigt under julen. Men nu är mina kampanjer med Chantelle paris färdiga & allt annat också för den delen haha. Jag har ju fått in ett sådant flow, jag gör verkligen klart allt direkt så jag slipper ha saker över mig.

Veckan i värmen var fantastisk, det gick smärtfritt från början till slut med fåtal utbrott pga en tand som valde att titta fram under resan haha. Men verkligen överlag HELT MAGISKT. Lova älskade att chilla på beachen och på rummet så vi där varvade däremellan. Inget mig emot, älskar hemma kvällar efter en dag i solen med massa gott från supermarket & en pizza eller plockmat. Ni missade väl inte att Rebecca var med oss? Världens goaste vän. Fasen vad vi hade det gött. Jag hade lätt kunnat stanna en vecka till om Tom kunde komma ner, men vi lär åka snart igen. Funderar på att boka en till resa i Februari. Får fundera ut någon mysig plats, har ni tips? Kort flygresa. Hur är Spanien nu?

Tänkte dela mina bästa restips i morgon, missa inte! & så släpper jag en kul nyhet!

PUSS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.