angelickpicture

BEDROOM

Inlägget innehåller adlinks

Täcke HÄR  / Lampa HÄR / Skötbädd HÄR

Hej goingar!

 

Här kommer en liten del av sovrummet, visst blev det bra med väggarna? Jag är så nöjd. Det blev verkligen så bonat & mysigt som jag ville.

Vi målade två väggar med kalklitir (färgen heter celadon primo) & tapet (borås tapeter NORA) på resterande två. COZY COZY!

 

Idag har jag varit med Tom & Lova hos Carro & plåtat julmaterial, det gick super men Lova är jättesnorig så nu har jag nattat henne i högläge. Stackars lilla tullan.

Juste jag bokade resa igår, sååå härligt! Jag kommer plåta en kampanj två dagar & unna mig semester resten av veckan. Det ska bli skönt med lite miljöombyte.

Snälla skicka alla tips jag behöver ha med mig på första resan med Lova, vad ska packas, vad ska jag tänka på osv… Ni är bäst! <3

Hur mår ni??

Jag tänkte visa er min kamera utrustning i veckan, har fått så många förfrågningar om just det. Sedan tänkte jag höra med er hur stort intresset är i att köpa mina presets på Lightroom?

PUSS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Jag hade alltid med: Nässpray, alvedon/Ipren, vätskeersättning, nappflaska för vatten, uv kläder, badbyxor som inte läcker om hon bajsar 😊 trevlig resa.

 2. Anna

  Absolut! Jag skulle köpa! Och jättekul att höra om vad du använder för kamerautrustning! 👏🏽 Du är en grym inspiration! Tack!

 3. Malin

  Alvedon , suppar och flytande, nässug, näsolja (skyddar mot flygplansbaciller)

  Saltvattenapray, pixie böcker, bitleksaker, sjal, resevagn alt er vanliga vagn, bra insektsskydd.