angelickpicture

HALLELUJA

UNGEN SLAGGAR!

21:21 & lovi sover som en stock.

det gör hon varje kväll. sover alltså! igenom hela natten & gissa en gång hur lyckliga hennes föräldrar är över det? haha. JO TACK!

jag hade säkert inte orkat på samma sätt annars.

jag har fått in välfungerande rutiner med familjelivet & jobbet. så himla skönt!

för mig är det så viktigt att stanna upp, vara här & nu, känna & vara närvarande. speciellt när mitt jobb kräver ständig uppkoppling & timmar av redigering.

jag är så glad & tacksam över att det fungerar så bra.

jag förstår varför morsor får ihop det mesta nu, man blir ju grym på organisering! man har liksom inget val. det underlättar såååå mycket! tänk hur SJUUUKT mycket jag skulle hunnit med innan lova kom i den här takten. JESUS! haha. förr sköt jag alltid upp saker, chillade & tog det mesta ”sen” haha. nu är det ord & inga visor, gör direkt annars är det körd!

nu ska jag fortsätta redigera bilder: deadline ikväll på ett jobb!

tänkte dela lite inspiration med er senare!

 

PUSS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.