angelickpicture

NEW WEEK

hej darlings!!

hur mår ni? hoppas ni fått en härlig start på veckan!

lova tog vaccin idag & det gick jättebra! tre månaders kontroll, shit vad tiden går fort. i morgon är det exakt tre månader sedan hon kom ut ur snippan.

62 cm lång & 6.3 kg KÄRLEK! vad mer kan man önska sig?

det är så märkligt, tanken har slagit mig flera gånger den senaste veckan, hur tom jag känner mig så fort hon inte är nära. hon har blivit en del av mig nu, vem är jag utan lova? hon säger så mycket om vem jag är nu – mamma! jag har aldrig känt mig mer komplett.

jag var hos en häxa tidigare i år & hon sa ’you are born to be a mother’. jag tog henne inte på orden men precis så känns det djupt inom mig idag. vilken blessing!

därför känner jag mig lite extra bitter nu när jag ser alla storys från årets mamma som jag fick tacka nej till, tanken var att jag skulle dit men jag vågade inte chansa då lova tog vaccin idag & jag hade ingen aning om hur hon skulle reagera! tusan! men det kommer fler år. mamma först!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.