angelickpicture

VECKAN UR LUREN

vi började veckan med outfit plåtning tillsammans med sofia, åh jag har blivit med assistent – så underbart! jag tror jag har glömt arr berätta det, jag kände verkligen att jag behövde ta tag i den biten & äntligen hittade jag henne! någon som har driv, öga för foto & barnvana, vilket känns väldigt viktigt för mig eftersom att lova alltid är med mig & se vad fin hon är med henne! LOVE IT.

mostas älskade onge vad stor du har blivit, ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig.

det är så fantastiskt att få uppleva den här tiden tillsammans med sin syster. vi hjälper varann & får dela den största kärleken.

vi la bärsjalen på hyllan i veckan för att introducera vagnen, jag kände mig helt slut i kroppen & behövde lite avlastning. GICK SÅ BRA! hon slaggar på!

lova fick hem ett så fint bud från two tykes, hon blir bortskämd det lilla livet.

somna på pappas arm. ryser av kärleken.

fick hem livets bukett! tanken är att den ska hålla forever! då kan det faktiskt vara värt att betala för. JAG ÄLSKAR DEN! varje gång jag går förbi den blir jag lycklig! livskvalité!

vi tog NÄSTAN en helt ledig vecka, jag har njutit av varje sekund.

man bara kör på ibland utan att stanna upp, den här tiden kommer bara en gång i livet & det känns så viktigt för mig att vara närvarande.

jag har turen att kunna styra upp det på detta viset… ibland. en av fördelarna med frilans! ❤️

att hitta balansen.

jag & lova fikade med vår älskade nathalie som fångade ett gos-moment på oss!

27 juli gifter hon sig! LÄNGTAR REDAN!

gråmulen lördagsmorgon ~

& lova har blivit med mysig sänghimmel.

såg att den låg ute för halva priset ~ lyllos er haha 😂 ni hittar den HÄR (adlink)

& snart tapetserar vi om sovrummet ~ som jag längtar!

det har blivit så viktigt för mig att bona till vårt hem för lovas skull. jag vill att hon ska få uppleva det vi upplevt hos mamma. en plats av lugn.

jag, min syster & lova åkte ut till vårt favorit kafé klavér ute i mariefred. molly var hon sin pappa så då passa lova på att låna lite extra kärlek.

dagens höjdpunkt var när alexandra klappa lova & hon somnade. det är sällan hon bara ligger pladask & bara somnar utan att jag går runt med henne eller nära tutten. jag blev så glad! hon såg så rofylld ut!

vi åt vår favorit paj, den smakar sådär TIDLÖST GOTT. som ett recept som skrevs före vår tid. den är ett måste!

det bästa med klaver är att man får ta hur stor bit man vill! det är barnvänligt & de har världens mysigaste toalett haha. vi ba ”undra om de har skötbord” se bilden ovan! blev så till mig att jag var tvungen att fota toaletten haha. älskar platser som tar hänsyn till barn. här kan de krypa runt & ha sig bäst de vill.

jag tror vi satt där & myste i 3 timmar. så mysigt var det! vi bestämde att göra det till en helgtradition.

ses nästa helg!

lova badade imorse, det är ingen hit för den här lilla tullan. vi brukar bada en gång i veckan & hon blir lika vettskrämd varje gång. vi borde kanske göra det mer ofta så hon vänjer sig? hur ofta badar ni era bebisar?

imorse åkte tom & köpte nybakat bröd, finns det något godare? alle kom över & goset fortsatte.

på dagen kom molly hem & vi röjde ut alla sommarkläder.

nu har lova somnat bredvid mig här i soffan, tom har lagat tacos så jag tänkte käka lite & titta lite tv.

vi hörs i morgon ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lan

  Vi badar våra barn (2,5 år & 11 mån) en gång/veckan eller vid behov. Sen stora tyckte att det blev jobbigt med att bada så har vi duschat honom istället. Jag sitter och ammar honom på golvet samtidigt som jag med en svag duschstråle gör det som behövs. Mini har alltid blivit duschad. När mini var liten så hade jag honom på mina lår. På så sätt hade han alltid ögonkontakt med mig samtidigt som jag kunde duscha av honom. Idag duschar jag mini på samma sätt som stora. Avslutar alltid med lite amning när jag torkar mini torr. Kanske kan du prova att ha Lova i en amningsposition och duscha henne försiktigt, tills det känns bättre för henne.

  Vet att det även finns vattensjalar som man kan ha i duschen, kanske kan det vara något för er att prova.

 2. Julia

  Hej! Jag tycker det är SÅ mysigt att komma in här och läsa lite och se på bilder från din vardag. Tack för att du delar med dig 🙂

  1. Angelica Swanström

   Åååh det gör mig så himla glad att höra ❤️❤️❤️ tack för att du tog dig tiden att skriva!

 3. Elin Odell

  Fina Angelica! Älskar att se dina mysiga bilder 🙂 Emmy brukade också avsky att bada vid den åldern. Vi började då bada henne oftare, kanske 2ggr/vecka till att börja med. Sen fick hon variera med att duscha med mig istället som var mysigt och en hit 🙂 när hon var drygt 3mån började vi på babysim och efter det blev det lättare med badningen hemma 🙂 kram på er! <4

  1. Angelica Swanström

   Hej vännen! Åh vad glad jag blir tack! Okej, vi kanske får bada mer ofta här framöver, längtar tills hon kan sitta med mig i duschen blir lite trångt med mig, baljan & henne nu 😂 tack för tips!! KRAM ❤️

 4. Lovisa

  Åh, vart är fina sänghimmeln ifrån?

  Jag badar min bebis en gång i veckan i regel, ibland oftare vid behov. Han älskar att bada, tills det är dags att gå upp. Blir väl så kallt & tar lång tid att torka, smörja & klä på honom så han blir rastlös.

  1. Angelica Swanström

   Hej fina! Jag har länkat den & den ligger ute för halva priset ~ passa på! Den är amazing! Tack för att du delar med dig!