angelickpicture

SUNNY DAY

FREDAGENS

outfit

för er som undrade över det mysiga settet jag bar igår, följ länken HÄR

det är världens skönaste material, ÄLSKAR gosskläder som man känner sig fin i. jag bär storlek L.

idag är vi på stan & myser med vår älskade astrid! vi ska luncha på styrbjörns snart men först njuta en stund till i den fina höstvädret. kan vi bara ta & hylla hösten en snabbis? HUR VACKERT ÄR DET INTE? jag har nog aldrig uppskattat hösten så mycket som jag gör i år! den är så harmonisk & snålar inte med sol, för en gångs skull. TACK livet för att jag får uppleva det här! jag stannar upp flera gånger i veckan & bara tänker SHIT livet är så jäkla vackert. fler som har samma höstrus som jag?

dagens look:

byxor HÄR / tröja bohemegoods / skor HÄR / glasögon HÄR

önskar er alla en mysig fredag & tack för all go respons från videon när lova föddes.

KÄRLEK

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.