angelickpicture

KAPITEL 1

hej allihop!

jag har blivit med blogg & agent. jag har nämligen signat upp med united influensers vilket känns sjukt kul! ett nytt kapitel! utöver fotograferandet som är number one, satsar jag fullt ut på mina sociala medier. det är så kul när man ser utvecklingen & responsen & kärleken från er. jag älskar det!

jag hade alltid en känsla som liten att jag skulle göra något stort & bidra till förändring. det här kanske är början på min intuition som jag alltid har haft! jag trodde jag skulle bli artist & pluggade musik på gymnasiet men förstod ganska snabbt att det inte var det jag var menad för, jag utvecklade mitt intresse för foto något år efter studenten & insåg direkt att här finns det mycket plats för skapande. 2014 startade jag mitt företag & det har gått med stormfart sedan dess. det har hänt så mycket! jag har varit sinnesförvirrad, tappat tråden & mig själv tusen gånger om. jag har testat mig fram för att hitta mitt kall. ni vet när man skapar & det känns hundra procent i magen & hjärtat. DET HÄR ÄR JAG! det har tagit tid. det är först i år som jag känner mig nära, nära hjärtat i min business.

det hände något i mig när jag var gravid. jag satte mig själv först. jag var tvungen att göra det. kroppen sa ifrån & jag hade inget val mer än att lyssna. jag fick många timmar över till att fundera & skapa från hjärtat inte för att jag var tvungen. sakta men säkert började jag finna ro i det. i början var jag en aning stressad, vad gör jag? kommer företaget gå i botten, kommer alla ledsna på mig som privatperson för jag inte är överallt & plåtar allt det där som jag gjort tidigare. men jag fick mer respons än någonsin från er. det är okej att bara vara. skönt tänkte jag då fortsätter jag bara vara jag & så får det bli som det blir. idag har jag mer jobb än någonsin haha, så tokigt det kan bli.

tur att vi är två i det här, tom är världens klippa! trots nyblivna föräldrar kör vi på! tom är pappaledig två dagar i veckan & jag kör på som vanligt.

för många kanske det låter riktig galet, men jag är bra på återhämtning. jag kör på när jag väl jobbar, organiserar så jag slipper jobba dygnet runt. frigör tid så jag kan ligga i soffan och pussas på lova i timmar trots att jag inte är mammaledig. när jag väl är ledig, är jag ledig! då släpper jag allt & umgås med de närmsta för att samla kärlek & lugn. det är en balansgång, än så länge känns det bra. ibland är jag lite stressad men då får jag tagga ner & tänka om. jag helammar ju så lova är alltid med mig & det funkar så bra. det har varit en gång av alla tillfällen som hon har varit hysterisk, men jag fick hjälp av alla så tillslut lugnande hon ner sig. detta var även i samband med vaccin så det kan ha varit det. annars har lova växt in i det här från början & fördelen men mina kunder är att jag jobbar med de kontinuerligt så lova får ett litet band till de & ett igenkännande. så allt blir inte främmande för henne! men personligen gillar jag att lova blir van vid nya intryck & lite fart & fläng för det är så jag älskar att leva. kontrasterna. jag älskar att köra på, gå all in för att sedan gömma mig i skogen & bara gosa.

gud vad mycket text det blir haha! orkar ni läsa?

så till de sociala medierna, vilket jäkla verktyg har jag insett. tänk att jag kan inspirera människor genom att vara mig själv. trycka på saker jag anser är viktiga. bidra till normalisering av våra fantastiska kroppar som många fortfarande sexualiserar & verkar rädda för. jag har växt upp precis såhär som jag framstår på sociala medier. ofiltrerad. naken. galen. självständig & positiv. morsan har alltid gått naken här hemma, haha. vem fan bryr sig? vi är fria. vi solar toppless & näckar på sommaren & lever tillsammans. många verkar intresserade av hur vi bor haha! det gör mig glad, att ni verkar gilla det. vi bor bara grannar även om man ibland kan se det som ett kollektiv. men vi umgås alla tillfällen vi kan. alla frilansar så vi är hemma mycket tillsammans. morsan är massör & yoga instruktör, min syster är för tillfället mammaledig men jobbar med fransar & naglar annars. så vi är ett gött gäng som älskar att hänga. jag & min syster har även gemensamma vänner från tiden vi jobbade tillsammans på ica & vi har hållit ihop sedan dess. jennifer & linnea som ni säkert ofta ser på min story, vi har fredagstradition, så vi myser alltid alla tillsammans på fredagar haha. I LOVE IT!

för er som följer mig redan, hoppas ni kommer följa med hit,  även om instagram är det mest tillgängliga & enkla. jag kommer försöka lägga upp ett schema här på bloggen så jag blir inspirerad & taggad att fortsätta. det är så enkelt att bloggen hamnar i efterkälken. men jag vill verkligen bygga den här plattformen till en mysig plats att komma in till. där man kan inspireras dagligen. jag kommer även dela med mig ofiltrerat, för alla dagar är inte ljusa. det finns ett mörker här också.

jag tänkte köra något i den här stilen:

MÅNDAG

vad händer i veckan

TISDAG

jag & lova

ONSDAG

inspiration

TORSDAG

en fridag när jag skriver/delar vad jag vill

FREDAG

outfits

LÖRDAG

ledig men kanske delar lite bilder från dagen

SÖNDAG

veckan ur luren

låter det som en go start?

let´s do this!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.