Vinn en Magic Style Brush! – Kristin

Kristin

Vinn en Magic Style Brush!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD,VINNARE MEDDELAS UNDER DAGEN!

Jag har fått äran att tävla ut en Magic Style Brush till en av mina läsare! ( Värde 695kr)

Läs mer om borsten här.

Allt du behöver göra för att tävla är att skriva en motivering till varför just DU ska vinna denna grymma stylingborste.

Självklart blir jag glad om du sprider denna tävling vidare men det är inget krav.

Tävlingen pågår tom den 25:e April och vinnaren meddelas i bloggen dagen efter.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carin D

  Med mitt hår har jag varje morgon ett fasligt sjå, en Magic Style Brush är hjälpen jag behöver få.
  Så skönt att bli fin och ändå vara snäll mot sitt hår, jag hoppas verkligen att jag “mirakelborsten” får.

 2. Ida Erlandsson

  Jag har ett jobb där jag träffar mycket människor och “ska” se bra ut! Jag kämpar varje dag för att styla mig men tror och hoppas att det skulle gå bättre med Magic Style Brush.

 3. mayajonesMaya

  Jag vill vinna så jag kan göra mig fin i håret för min man som jag inte träffat på 3 månader och är ytterligare en månad kvar tills jag får träffa honom. Blir som att lära känna varandra på nytt och puffa igång kärleken.

 4. Ulla Raslöv

  Oj vad det skulle vara skönt att kunna fixa en frisyr! Hästsvans i all ära, men ibland vill jag se snyggare ut!

 5. Gerdan R

  Ett böljande, fylligt hår
  har jag drömt om år efter år
  för min stripiga kalufs
  liknar mer ett buskigt rufs
  men har Magic Style Brush stylat damen
  som visas i reklamen
  måste lockborsten vara grymt bra
  – just en sådan vill jag ha!

 6. kokoskakan

  Jag tappade hår redan innan jag blev gravid. Sen fortsatte det under graviditeten. Nu när jag ammar syns skallen igenom liggen. Håret är spikrakt, platt och har dessutom antagit en råttfärgad brun nyans från att ha varit blont. Jag vill inte färga håret medan jag ammar pga kemikalier i bröstmjölken.

  Behöver desperat hjälp att få fason på håret.

 7. Isabelle

  Ibland blir jag tvungen att bära hatt,
  de dagar håret känns livlöst och platt.
  Men detta kan Magic style brush bota,
  och jag kan min gamla hatt äntligen skrota.
  Jag kommer bli en trafikfara med mina lockar,
  folk vänder sig och bilar krockar! 😉

 8. Samira

  Mitt hår vill gärna vara frissigt och locka sig på de mest underliga vis, och det är jag verkligen trött på. Locktången som sliter så mycket på håret och ändå inte gör det så fint som jag vill ha det har jag slutat använda helt. Den här stylingborsten skulle vara perfekt för mig, och då jag är en fattig student skulle jag inte ha råd att köpa den själv, haha! Jag håller alla fingrar och tår för att just jag ska bli den lyckliga vinnaren.

 9. annica la sundström

  Denna ger mig en flashback från ungdomens dagar, nu saknar jag volym och på håret klagar, snälla låt mig återfå mitt ungdoms hår med denna Magic Style Brush det kanske går.

 10. Tobias

  Min sambo pratar varje morgon om hur tråkigt hon tycker det är att stå med locktången och hur slitet håret blir. Jag som kille är inte insatt i de bitarna men har förstått att det är en riktig tidstjuv och att det säkert är mycket jobbigare/krångligare att få till det bra än vad det låter.
  Jag skulle med denna Magic Style Brush vilja överraska henne och så det underlättar hennes morgonstund framför spegeln (för mig är hon lika vacker ostylad i håret men det gör henne lycklig att fixa sig fin och då vill jag inte hindra henne utan stöttar henne i hennes val).

 11. Daniella

  Jag har verkligen världens största hår.
  Helt seriöst, det är fint och så men helt livlöst och tråkigt.
  Det är supertjockt men skulle behöva mer volym.
  Detta skulle vara perfekt för mig och mitt hår <3

 12. jennysen

  Jag har platt, fint, svenskt hår, utan noll självfall. Däremot har jag svårt att hitta produkter som kan fixa lite volym och fall, men detta verktyg verkar ju toppen.
  Dessutom gillar jag Björn Axéns produkter, men tappade bort ett verktyg ifrån dem på ett hotellrum. De påstod att det “försvann”, så att få ett nytt vore toppen! 🙂

 13. mamonymus
  mamonymus

  För att mitt hår är som stripigt svinto. Nu kanske jag överdriver en liten aning, men håret är verkligen hemskt. Jag fick barn för ca 8 månader sedan och det känns som om hälften trillat av sen dess. Det kvarstående drar min son i jämt och ständigt och det är nästan alltid i en stor tova. Hjälp mig.

  Jag ska tipsa på bloggen imorgon, nu ska jag gnugga svintot på kudden.

 14. Emelie

  Stylingborste – låter som ett blivande favorit redskap. Mitt hår behöver verkligen något som kan skapa volym och självfall, sedan jag har färgat sönder mitt hår. Är väldigt stripigt nu och denna stylingborste kommer nog att användas flitigt hos mig. <3 Kram emelie

 15. Isabel Beatrice P

  Efter flera års blekning och plattning av håret var mitt hår så risigt att min frisör blev tvungen att klippa av det med över 30 cm till en kort page. Min frisör fönade ut håret med just denna borste och jag kände mig trots allt nöjd när jag gick därifrån.
  Väl hemma började kaoset, har inte lyckats få ordning på mitt frissiga hår nu när det är så kortklippt, är minst sagt en katastrof!

  OCH SÅ KOMMER DEN EVIGA FRÅGAN: Varför lyckas man aldrig få det lika snyggt som frisören? Svar: man har aldrig tidigare använt sig av Magic Style Brush!

 16. Karin

  En gång fanns det en mamma,
  som kala fläckar fick-
  hon kammade dem över,
  så gott det bara gick.
  “Mamma, varför hänger, ditt hår så platt på dig?”
  “Mitt hjärta, låt mig viska, något viktigt nu till dig:
  Inte spelar det någon roll, vilket hår en mamma har,
  det viktigaste under, det finns ju ändå kvar.
  Och jag tävlar om en borste, en magisk en!
  Tänk, om jag vinner, så fin jag blir sen!

 17. Anna Lundkvist

  Enbart för att jag har så svårt att få till håret snyggt. Med denna skulle jag få en stor hjälp!

 18. Caroline L

  Vill vinna denna till min mamma. Aldrig har jag mött någon som träter om sitt hår som hon gör.
  För platt, för spretigt, konstig virvel bak, tunnare på ena sidan, ja listan kan göras lång.
  Så en magisk borste borde bli perfekt när hon ska fixa frisyren 🙂

 19. Hanna Frogner

  Hej!
  Vilken fantastisk tävling!

  Jag står i ungefär en halvtimme varje morgon och försöker reda ur mitt otroligt tjocka och toviga hår med en vanlig borste. Detta resulterar i att tovorna och knutarna slits av håret och alla mina borstar går sönder. Jag vet inte hur många borstar och kammar jag har haft i mitt liv! Det är inte heller gynnsamt för hårbotten att slita sådär. Borsten skulle passa utmärk för mig då mitt hår blir finare och jag slipper spendera massa tid på håret på mornarna. Allt är tillräckligt stressande när man går sista terminen i nian plus att man ska se bra ut! Därför skulle jag vilja vinna denna borste 🙂
  Kram

 20. Saga

  Jag vill ge en sådan här fin borste till min bästa vän, som har ett jättelångt och jättevackert hår. När jag nu snart ska flytta kommer jag nog att tappa kontakten och jag skulle så himla gärna vilja ge henne en superfin avskedspresent!

 21. Mimmi

  Förstörde tyvärr det mesta av mitt hår när jag var yngre p.g.a tonårsosäkerhet kring utseendet. Är naturlig lockhårig men plattade sönder håret. Det var faktiskt inte enkelt med press från till och med nära släktingar om att “kamma bort” lockarna och ha platt hår. Upptäckte försent vilka skador det gav och har sedan dess utan lycka försökt behandla håret samt låta det växa ut utan påverkan från plattång (och hårtork i minsta möjliga mån). Vill ju nu i efterhand skona håret och brukar inte kamma det då det förstör lockar, men en sådan borste främjar ju lockarna 🙂 Förhoppningsvis så ger det mig mitt naturliga hår ett lyft utan att jag behöver ta till en locktång som kan förstöra håret precis som plattången gjorde.

  Detta är min anledning 🙂

 22. MansonDust

  Jag vill vinna för att jag inte äger ens en egen borste utan lånar barnens. Jag har lååångt hår & är sugen på att styla det men det är svårt utan en sån här borste.

 23. Tatyana

  Jag tappar så otroligt mycket hår efter graviditeten. Mitt hår är alldeles torrt och frissigt. Kanske kan den här borsten hjälpa mitt stackars hår.

 24. marie73
  marie73

  Jag vill vinna denna borste då jag ofta tvättar håret på kvällen efter träning. På morgonen står mitt hår åt alla håll och kanter vilket innebär att jag ofta sätter upp håret i en tofs. Med OBH Nordicas Magic Style Brush hoppas jag på mer “hollywoodsvall” även i vardagen!!

 25. Malin

  Mitt hår är verkligen världens tråkigaste. Det är så slitet och sönderfärgat, så jag vågar inte använda plattången eller locktången – för jag har märkt att mina hårstrån bara delar på sig för varje gång jag använder mig av dessa tänger. Jag har hört att denna borste ska vara skonsam för håret – samtidigt som den gör det vackert. Så det hade varit superkul och få vinna detta, så jag kan piffa upp mitt hår och vara fin som alla andra. 🙂

 26. Sirpa

  Hej! jag vill gärna vara med i din finatävling!
  Jag och min dotter har VARJE dag Bad hair day!!!! Vi behöver akut hjälp!!!Mitt hår är sååå rak, bara hänger och min dotters hår är sååå sock, svårt att fixa!
  Länkar från min blogg!
  Kram Sirpa♥

 27. Johanna A

  Jag vill vara med och tävla!:)

  Min motivering till varför jag vill vinna är att jag behöver verkligen en ny plattång. Den har jag nu är en av märket phillips och den börjar packa ihop fick den när jag var 13 år är nu 21 år. Jag har börjat att locka mitt hår mer och mer och plattar det mer sällan. Snyggt med lockigt hår det blir mer volym i ser friskare ut och ser lyxigare ut. Jag vet att Björn Axen har otroligt bra styling produkter för håret så jag önskar med hela mitt hjärta att jag blir den lyckliga vinnaren!

  Ha en bra dag!

 28. Malin

  Jag tycker alltid att håret bli så fint hos frisören men hemma spelar det ingen roll vad man gör, aldrig blir det bra.. Jag vet att min frisör använder en rundborste, så kanske kunde denna hjälpa mig lite på traven? 🙂

 29. Camilla H

  Underbar tävling, och jag vill verkligen vinna denna borste då jag länge letat efter en sådan!

  Jag borde vinna då jag haft det väldigt tufft den senaste tiden, med tragiska händelser omkring mig, utan direkt några pengar. Men jag fortsätter att kämpa mig till en bra framtid, kan jag så kan ni! Så att vinna denna tävling hade verkligen varit underbart.

 30. Christine Carlström

  Jag skulle så gärna vilja vinna en borste som inte förstör och sliter sönder mitt långa hår. Det blir tunt och slitet av andra varma hårverktyg. Jag vågar inte använda sånt längre. Men med denna borste kanske jag kan få snyggt hollywood svall utan att förstöra håret. Det är inte så spännande att gå med självtorkat hår eller uppsatt hår hela tiden, nu vill jag ha lite förändring och vara snygg i håret till sommaren.

  Jag har delat tävlingen på min FB, Tina Carlström.

  Kram Tina

 31. Jessica

  Jag skulle verkligen behöva en sådan. Jag har aldrig tid att besöka frisören . Brukar gå en gång per år när min mamma ger mig ett presentkort till det. Jag får skäll varje gång. Nu ska jag dessutom börja gå på anställningsintervjuer igen efter 14 år på samma jobb. Känner mig nervös och det vore roligt att kunna göra sig lite presentabel så att de inte bara ser en sliten mamma.

 32. Heidi Larsson

  Jag är verkligen urusel på att fixa med håret! Oftast blir det bara en enkel hästsvans eller på sin höjd en doughnut (Har precis lärt mig göra en sån!) – intresset/talangen för hårfix finns helt enkelt inte, så det handlar inte om lathet eller tidsbrist i första hand! Men jag har hört talas om en sådan här magisk borste – och hört att man inte behöver vara typiskt stereotypt kvinnlig (dvs proffs på hår…) utan det skulle kunna vara något för mig! Jag ger det gärna en chans! =)

 33. Bina

  Jag hade gärna vunnit denna till min älskade bästa vän.
  Hon är den bästa som finns.
  Ställer alltid upp för mig, oavsett vad det är och vilken tid.

  Hon förtjänar det bästa.
  Tänkte tävla i smyg o försöka vinna den åt henne.

 34. johanna

  Gick förbi en spegel precis. Jag hade lite kräks på ena axeln, men det var inte så mycket så det gör inget. Och inte sminkad. Nä, det hinns inte med längre. Och mammabyxorna borde jag ju inte ha nu när lilla skrutt är över halvåret, men dom är ju så sköna. Och mitt stackars hår. Alltid i en trött tofs. Ibland sover jag med den också. Praktiskt. MEEEEEN HALLÅ! Nån måtta får det väl vara? Behöver en rejäl spark i arslet nu för att bli en hot mama, magic style brush är en bra start!

 35. Felicia

  Åh, precis tävlingen jag sökte.
  Jag är 14 år och praoade på en frisör för någon vecka sedan. Efter det har jag varit helt besatt i hår, har köpt massor dyra hårprodukter som dom hade på gallerian men ingenstans har jag hittat en likadan borste som fanns i salongen, föränn nu!
  Att få denna borste skulle betyda så sjukt mycket för mig, du förstår inte!
  Älskar den, hihi! Håller både tummar, tår och lillfinger, kram! 🙂

 36. Matilda

  Vad alla inte vet är att efter en graviditet,
  känner man sig hårlös och inte så särskilt het.
  Det hår som sitter kvar känns som Svinto ungefär.
  Man undrar till slut “ska det alltid vara såhär?”
  Kanske kan Magic Style Brush hjälpa på traven.
  Mjukt och följsamt hår med frisörkänsla är kraven.
  Jag tror att Björn Axén har vad jag söker.
  Kanske blir svallet gladare bara jag vårdar och försöker.

  Håller tummarna för vinst 😉
  Kram Matilda

 37. Kristiina S

  Till vardag och fest,
  skulle behöva en Magic Style Brush varje som mest!¨
  Ett trissel trassel som desstutom nu är vintertrött,
  tänk att få se sig i spegeln och en riktigt snygging få mött!

 38. Josefin

  Jag har ofta haft tanken på att lyxa till det genom att köpa en locktång till mig, men har aldrig haft pengar över till det, tyvärr.. Därför ser jag denna chans som en läsning på problemet 🙂
  Kram

 39. sanna åberg

  Mitt hår är väldigt slitet pga att jag har färgat håret så mycket så jag skulle bli jätte glad om jag vann denna borste för mitt hår skulle inte se så slitet ut då 🙂

 40. Annika - drömmen om 11 barn

  Efter min operation i november har håret blivit extremt drabbat. Jag har tappat typ hälften av håret (utan att överdriva!) och får panik mer eller mindre varenda dag – för det är så livlöst och tråkigt! Det hjälper inte alls om jag har spray och mousse i det, det bara hänger! En magic style brush skulle förhoppningsvis pigga till mitt hår, min vardag och min självkänsla en massa – så jag hoppas verkligen <3

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/april/amammax2.html#comment

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 41. Katarina

  Min frisör brukar alltid använda en stylingborste efter att hon klippt mig och det blir alltid så himla snyggt! Varför har jag ingen sån borste för?? Har faktiskt aldrig tänkt på det, men självklart skulle det vara kul att ha en stylingborste hemma. 🙂

 42. Anna-Carin W

  Med Magic Style Brush kanske det går
  att fixa mitt rufsiga burr till ett filmstjärnehår!
  Hoppas på vinst och håller både tummar och tår 🙂

 43. Carina Gerdin

  Såklart jag vill vara med & förhoppningsvis vinna 🙂 Det vore guld värt att få lite ordning på mitt hår som är långt, tjockt & lockigt….

 44. Julia Engvall

  Juliaengvall@hotmail.com

  Med hjälp av magic style brush kan jag bli en vackrare kvinna, tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna. Något som gör mitt hår finare skulle göra min dag, det vore välbehövligt tycker jag. Så nu håller jag tummarna för jag har turen på min sida och att omgivningen av mitt tråkiga utseende ska slippa lida.

 45. Amanda

  Jag har så svårt att få till snygga lockar med locktång och den här verkar ju jätte lätt. Den skulle verkligen användas eftersom jag har så fula lockar annars hahaha. seriöst dom är hemska så skulle hemskt gärna vinna den här!

 46. Sanna

  Jag har väldigt långt hår men känner att jag inte hittat någon bra produkt för mitt hår som är väldigt svårt att locka. Tycker det är super snyggt med lockar och tror att magic style brush skulle hjälpa mig att få snygga kändis lockar

 47. Malin Svensk Björck

  Mitt hår är lockigt nertill och i princip rakt upptill. Ingen lyckad kombo:-)
  Så jag skulle verklige behöva nåt som underlättade fixandet av en frisyr, för just nu är det nog mer av en antifrisyr,hihi

 48. Madeleine Larsson

  Jag skulle gärna vilja vinna den här inför skolbalen nu till sommaren. Jag har långt hår och skulle vilja piffa upp mitt platta och tråkiga hår inför den här kvällen. Det skulle ta min kväll med storm om jag kunde ha vackra lockar till balen då jag själv aldrig ens har ägt en locktång!

 49. Amanda Andersson

  Som helstuderande student har jag helt klart inte råd att lägga pengar på onödiga (ack så användabara dock) saker som just den här. Men mitt hår är en stor röra. Får stå med plattången vareviga morgon för att få det någorlunda okej och det vore så himla mycket skönare att bara dra borsten igenom det och lösa problemet istället.

 50. Nathalié - Mamma till Charlie

  blev mamma för några veckor sen och under graviditeten så blev mitt hår väldigt annorlunda. det har inte gått tillbaka till sitt vanliga “jag” ännu och det är så fruktansvärt tråkigt att göra ordning håret nu när det är som det är, så det blir bara en vanlig tofs eller gå runt i risig frisyr, haha. vore roligt att vinna en stylingborste så jag kan börja sköta om mig själv bättre. vill vara en hot mama helt enkelt!

 51. Annica

  Jag har nyss klippt av mig allt hår men har kvar för att kunna göra lockar och jag är så värdelös att göra sånt men den här verkar enkel så jag hoppas att jag fr chansen att lära mig och få lite mer volym i håret än plattfisk. 🙂

 52. Britta Högström

  Perfektion där många bra saker har kombinerats ihop till en.
  Att få rätt på långt, frissigt hår med lite självlovk skulle nog bli en enkel match får den här!
  Så självklart vill jag vinna den 😀

  Önskar alla en riktigt fin vår, som kommer snart… jag lovar!

 53. Solbritt

  Har ett hår som har en egen vilja, men skulle vilja kunna tukta det efter min smak. Hoppas jag vinner så håret får se vem som bestämmer, haha.

 54. Malin Nilsson

  Jag vill vinna denna hårborsten till mig och min dotter eftersom vi har hår som är som trollhår och är helt omöjligt att få ordning på. Jag tror denna borsten hade hjälpt oss.

 55. Christina Frisberg

  Skulle vilja ge denna i present till min tonåring, som står i timmar framför spegeln varje morgon innan skolan, tror nämligen att denna skulle rädda henne och gå betydligt fortare än den lilla plattång hon står och pillar med hon har ett jätte långt hår och det tar världens tid för henne att gå igenom det, och få fason på det. håller tummarna nu!!!
  kramen.

 56. mikaela87kan

  Jag skulle vilja vinna denna till min mamma som står med sin gamla locktång varje morgon för att fixa någorlunda volym i sitt otroligt tunna hår. Jag tycker synd om henne som aldrig fick tillbaka sitt vanliga hår efter två graviditeter. Tror att denna borsten skulle vara det ultimata för henne.

 57. Angelica

  Klart jag är med!

  Saknar att verkligen lyxa bort mig själv. Med denna borste skulle jag se till att vara snygg varje dag! Det är lätt att glömma bort sig själv när man har fullt upp i hemmet med man,barn och städ.

  -Ha en toppendag så drömmer jag om denna vinst *ler*

 58. Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

  Delar detta på min facebook. 🙂

  Jag skulle verkligen behöva magic style brush, som den stressande tvåbarnsmamman jag är så har det gått så långt att inte bara andra påpekar min “slarvbulle” till hårknut på huvudet utan även jag själv börjar skämmas.
  Detta skulle rädda mej och ge mej möjligheten att enkelt och utan att behöva lägga ner timmar jag inte har på att piffa till håret och slippa må dåligt över mitt hår.

 59. stadstjejlantlolla
  stadstjejlantlolla

  Mitt slitan “mammahår” skulle verkligen behöva lite hjälp på traven nu när alla hormoner går ur kroppen och håret faller av som höstlöv 🙁 Vill piffa till det med en Magic Style Brush 😉