Om man bara vill brassa ihop nånting magiskt gott på 5 min, nej, 4! Gör den här parfaiten då! Dela upp i portionsskålar, martiniglas, cupcakeformar i cupcakeplåt eller en stor skål som man kan skopa ur sen! Ok, den tar några timmar i frysen också..:)
6-8 port
200g Cream cheese
1.5 dl strösocker
3 äggulor
1 msk saltlakritspulver
4 dl grädde
1. Rör ihop Cream cheese, socker, äggulor och saltlakritspulver till en jämn smet utan klumpar.
2. Vispa grädden hårt.
3. Vänd ihop allt till en jämn smet igen. Fördela i bunke eller portionsformar, täck med plastfilm och ställ i frysen mellan 3-8 timmar, beroende på storlek på form.
Tag fram nån halvtimme innan servering och njuuuuuut med lite mosade hallon, krossad Tirkisk peppar, lemoncurd eller bara som den är!