Första skolavslutningen – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Första skolavslutningen

Tror ni jag kunde hålla mig för tårar idag när Melwins klass sjöng så fint på sin första skolavslutning? Nope, jag stod där och rös i hela kroppen av kärlek men även lite vemod för att tiden går så jäkla snabbt. Han har blivit så stor och swish swosh så kommer han ha blivit stor, fått basröst och könshår 😉  Min Melwin. Du är en fantastisk varelse!   Alla klasser sjöng en trudelutt…herregud, det var lite väl länge, hehe.. Småbarnen stod knappt ut. Men fint var det!   Melwin och klasskompisen Georg!  Milou hittade sin favvoleksak i parken. Snurrpinnen.  Hem snabbt med kidsen och kasta mig in i köket för nu jävlar vankades det storbeställning av baguetter och chokladtårtor till 100 pers och 3 jordgubbstårtor. Har hållit på i omgångar hela natten och sov i soffan då inte familjen skulle vakna när mobilen ringde för jäsning av deg, utbakning av bröd, gräddning.. Skulle ha behövt vara ledig i minst två dagar för att slippa köra nattracet.. Men men, jag rodde i hamn det.   Drog in på Hemköp för att köpa jordgubbar. 99:- kilot! Fan inte klokt så här nära midsommar! Är det en dålig skörd i år eller? Fyra kartonger för 200:-! 

   Klart!     När tårtorna var levererade så var det äntligen vår tur att mysa och fira dagen. Vi drog ner till Kanaanbadet med Melwins önskemat, hamburgare och pommes. Det blåste men det var varmt och skönt! Yeaaaah! Tänkte att det här kan bli en årlig tradition på avslutningsdagen! Picknick på Kanaan med hela familjen! Synd att Tobbe jobbade sent idag bara. Han får hänga med nästa år.  Så himla gott! Gluten, ja, idag blev det det…  Melwin bestämde menyn på picknicken. Han ville köra Mc Donalds men nån jävla näring måste det ändå va i maten så vi valde HamburgerPrinsen. Nomnom..Melwin fotar.  Moss fick självklart hänga med och njöt av att kuta runt och sniffa härliga odörer bland buskarna.   Han funkar bra som huvudkudde också..  Milou sa flera gånger “Soooolen mamma!” och log med hela ansiktet. Ja, den där gamla solen glädjer både stora och små.     Jorå, dom har större koll än vad man först tror..   Kanaans Trädgårdscafé hade äntligen öppnat och erbjöd schysst bröd, bra kvalitetsglass, nyttiga alternativ till fikat och massa gott!   Jag fick direkt syn på Pärlans kola med flingsalt.. Men hallå! Har ni inte testat den? DO IT! Jag tryckte upp den i gommen och kom sen på att jag och Melwin har godisförbud från i måndags till den 18:e September när Milou fyller år! Jag vände mig om och försökte dölja nyllet men det tog en halv sekund innan ett litet finger knackade mig på axeln och Milou stod och gapade och sa “Mamma, aaaaaaaa!” Jaja, jag gapade och visade kolan… För börja om med förbudet från och med imorgon…;) Jävla ungar och se allt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Trött i varenda cell men på ett härligt sätt. Känner mig så sjukt mycket bättre i kroppen efter att jag tog ut kopparspiralen! Men det blir ett annat inlägg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gülay

    Härliga bilder. Melwin gick han första klass? Nä det kan han väl inte göra som var hos dagmamma. Min ena tog studenten för två år sen,den andra dottern tar student nästa år. Bävar för det redan,för vilket arbete det var med att laga mat. Jag var själv,men huvudsaken var nog att alla blev nöjda.

  2. Moa

    Shit!! Va grym du är! Superkvinna!! Haha lite många utropstecken kanske menmen:) Jag har en pissdag idag och tänkte “hur ska jag vända det här då” och som ett Pling! så sa min hjärna Carros blogg! Och visst, redan bättre bara av att läsa detta inlägg. Fullt upp men du bara kööör och det smittar av sig på mig den inställningen. Hoppas du får lite lugnare resten av veckan o helgen. Kram och tack för att du bloggar och sprider glädje

  3. Paula

    Härliga soliga bilder! Sommaren är äntligen här! Har väldigt mycket fix med trädgården, men det är roligt också. Ha en bra dag. Kram/ Paula

Comments are closed.