SF Anytime, massera morsor och bakkurs! – Älska att baka

Älska att baka

SF Anytime, massera morsor och bakkurs!

God morgon!

Fredag igen, så härligt! Och trot eller ej men solen skiiiiiiiiiiner!!!! WOHOOOOO!!! Finns det nåt större samtalsämne nu än just vädret? Hahaha, lilla svensken törstar efter värme och att äta grillat ute!

Den här veckan har haft full fart och ikväll kan jag koppla av ordentligt och kommer garanterat däcka i soffan. Igår var jag på ett event i stan för SF Anytime med Filip Hammar och Fredrik Wikinsson. Shit, det går dåligt för tv nu. Tittarna lämnar det gamla klassiska tv-tittandet och går mer och mer över till OnDemand, Netflix, SF Anytime, Youtube mm där man får bestämmer själv när och vad man ska se. Jag håller med. Jag tittar på tv kanske en gång i veckan. Jag hatar helt enkelt att vara låst till fler tider. Det jag inte visste om just SF Anytime är att deras filmer släpps ca 2-3 månader efter biopremiär. Till skillnad från tex Netflix där det dröjer 2-3 år! Så om man är sugen på aktuella filmer hemma i soffan så är SF Anytime verkligen suveränt. Jag tänker på mig själv som småbarnsförälder… Dröm att gå på bio.

Vi fick se en snutt av Filip och Fredriks succéfilm Trevligt folk som handlar om ett somaliskt bandylag från Borlänge som från noll kunskap lär sig åka skridskor och kämpar sig upp både som lag och som invånare i staden där 25% av folket röstar på SverigeDemokraterna och tycker att förändring är livsfarligt. Dom får 6 månader på sig att kvala in till VM i Sibirien. 

Jag stötte på bloggarna Jennie och Annelie också! Så kul! Vi blev fotade tillsammans med huvudrollsinnehavaren.
   Patrik Andersson är mannen som startade projektet då han tyckte att folk var så jädra sura, buttra och rasistiska runt omkring. Han ville få folk att öppna upp ögonen och SE dom här människorna som kom till deras stad och inget hellre ville än att smälta in och bli en del av samhället. Han startade ett bandylag. Hahaha!  Så underbart med människor som bara köttar och kämpar mot sina mål! Ni måste se filmen. Den är så gripande!    Plockmaten som det bjöds på var framtagen för att matcha aktuella filmer.

Lite massage hos en kompis i stan som är mammalediga båda två och var i stort behov av lite egentid och knåd!

Sen bar det av ut till Lidingö för en överraskningskurs i bakning! Syskonen Linda och Maria fick överraskningen av sin pappa i födelsedagspresent och blev glatt överraskade när jag dök upp i deras kök med en stor kasse proppad med ingredienser! Vi bakade till sent på kvällen och hade det supermysigt! Många frågor om bakning och tekniker. Kul grej!


  Vi bakade cupcakes! Recept får ni i eftermiddagnär  jag släpper en till Youtubefilm där jag och mina kids bakar för fulla muggar!  Hunden Bella var med hela tiden och verkade trivas i dofterna av kardemumma och kanel.  Helene, Linda, jag, Maria och Carro!   Det blev lite bullar också 🙂  

Vilken dag! Nu ska jag in till stan igen och massera trötta kroppar. Känner att jag skulle va den som låg på bänken idag..;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gülay

  Per Gessles stad,säger det dig någonting? -:)) Roxette harvkonsert 22 juli i sin stad då. Carro ville bara kontrollera om du hade glömt glassen hehe. Här i västkusten är det väldigt varmt o soligt. Gick ut utan jacka första gången,det var härligt.

 2. Gülay

  Du lovade en chokladglass recept. Jag är glad att det finns playtv så att man kan titta på sina program,när man inte kan titta på ordinarie tiden. Hur ser man dina youtubefilmer? Så man kan hyra in dig och baka tillsammans med dig? Det gäller att ha stålar och bo nära dig-:))

  1. Caroline

   Hej!
   Jag kände inte för att lägga ut receptet när det var 8 grader, regn och snålblåst, hahaha! Hoppas på bra väder i helgen, då kommer ni få det!
   Jag kommer lägga upp filmen som jag brukar hör på bloggen och då kommer du direkt till Youtube. Tryck på ”prenumerera” knappen under klippet så får du uppdatering så fort det kommer ut en ny film 🙂
   Bakkurs måsta vara i Stockholmsområdet så jag hinner susa fram och tillbaka smidigt med tanke på familjen. Vart bor du?

   Kram!

Comments are closed.