Gratis kaffeprovning! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Gratis kaffeprovning!

Hörni!

Gillar ni kaffe? Det gör inte jag, haha,  MEN det börjar komma lite smått! (Bra där Carro 34 år) Jag älskade Frappen i Grekland så det ser jag som en mognad, hehe.

Det är nämligen så här att Löfbergs har öppnat upp ett riktigt schysst kaffehak på Kungsgatan 3 i Stockholm och nu kan ni gå dit varje tisdag på gratis kaffeprovning! 

Så här skriver Löfbergs om sin nya idé.

– Det här är ett sätt för oss att dela med oss av vår passion för kaffe. Vi hoppas att det är många som nappar, det kan ju till exempel vara en trevlig avslutning på tisdagslunchen, säger Moa Mendel Hartvig, platschef på Löfbergs Stockholm.

Drop-in varje tisdag
Kaffeprovningen tar ca 15 minuter och vid varje tillfälle får besökarna provsmaka fyra olika kaffen. Ibland kommer man även att få prova teer. Provsmakningen sker med sked, precis som en riktig koppning.

– Vilka kaffen man får provsmaka varierar från gång till gång. Jag hoppas och tror att det här bidrar till att fler får upp ögonen för att det finns många olika kaffesmaker och karaktärer, precis som med vin, säger Moa Mendel Hartvig.

Provsmakningen sker varje tisdag och det krävs ingen föranmälan. 

Vad: Gratis kaffeprovning hos Löfbergs Stockholm
Var: Löfbergs Stockholm, Kungsgatan 3 
När: Varje tisdag, kl. 13.00-13.15 
Hur: Drop-in, dvs. man behöver inte anmäla sig i förväg

Löfbergs är ett av Nordens största familjeägda kafferosterier. Företaget har drygt 300 anställda och huvudkontoret ligger i Karlstad. Företaget har egna rosterier i Sverige, Norge, Danmark och Lettland. Företaget grundades 1906 och är idag en av världens största importörer av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs äger även te-varumärket Kobbs. http://www.lofbergs.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.