Älska att baka

Nytt från Häagen-Dazs!

Har ni testat Häagen-Dazs nya smaker för säsongen? Såååå bra! Chocolate Salted Caramel, Cookie Dough Chip och Summer Berries & Cream. Ni hör ju! Jag köpte alla tre i helgen och har avverkat en per kväll nu…hehe, endast hälsa för själen 😉

Min favorit är Chocolate Salted Caramel, riktigt nice med lite sälta som framhäver chokladsmaken, mmmmm. Det som jag gillar med Häagen-Dazs är att dom använder endast rena råvaror. Äkta grädde, vanilj och smaker. Nej, glassen är inte skopbar direkt från frysen för den innehåller inget skit som gör den mjuk när den är djupfryst. Låt burken stå framme på bänken i 10-15 min…sen kan ni skopa er hela vägen upp till himlen, I promise!


  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Carro

      Jajemen! Tydligt och klart! Älskar Häagen-Dazs! Får många många erbjudanden om att lägga ut produkter och reklam men tackar nej till typ 90% för det är bara skit.
      Ben & Jerry är också favoriter!

Comments are closed.