Gör om gör rätt.. – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Gör om gör rätt..

Hello!

Shit, redan fredag imorgon, otroligt hur fort tiden går!! Kom ju nyss hem från Grekland… Fullspäckad vecka med massa kul.

Just nu står jag och bakar tårtbottnar så det doftar gott i hela huset och jag har sjukt god lust att slicka i mig hela smeten.. Varför jag bakar nu?? Jo, kommer ni ihåg att jag för två veckor sen filmade tårttillverkning i samarbete med tidningen Hembakat och Cervera? Jätterolig dag och allt flöt på bra! MEN…det var inget ljud på halva första delen av filmen…suck och stön. Hatar teknik! Så, imorgon ska jag till studion igen för att filma om alltihop, hahaha, det bara måste bli bra den här gången!

Svettig och nyss hemkommen från kvartalsutbildning för Body Pumpen sätter jag alltså fart med att baka tårtbottnar. Jag hade förberett det mesta så det går rätt fort. Ni ska få recept på en suverän tårtbotten imorgon, promise!

God natt! 

Supergod sommartårta med vaniljbotten, maräng, drottningmousse och grädde, slurp. Recept kommer…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Åh den ser fantastisk ut!! Kan du inte lägga ut recept? Skulle vilja göra den till sonens 2-årskalas i helgen.
  Kram

 2. Moa

  Guud så gott med tårta. Och lycka till på inspelningen! Kan du avslöja något om bodypump 94? Hörde ngt om 1000 reps men är den bra och är det bra musik? 🙂

  1. Carro

   Tack! Jag är laddad!
   Jajemen, hehehe, 1000 rep för första gången i BP historia, YEAAAAAH! Sjukt härligmusik om man gillar house och bra bas! Löööööv it! Sitter i bilen nu och övar! Kolla in min Instagram @alskaattbaka så får du en snutt knäböj 😉

   1. Moa

    Haha kollade precis underbar video!! Dock gillar jag inte sån “tråkhouse” visst är det lite power o pepp när man liiider där nere i benböjen men svängigt är bättre enligt min smak;) Ska bli sjukt kul att prova 94an iaf hallååå maxpuls passet igenom?! puh

Comments are closed.