Dax för schysst solkräm! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Dax för schysst solkräm!

Jag älskar den här filmen och tänkte att den passade extra bra så här i början på solsäsongen och nu när jag varit i Grekland och min magnesylvita hud skiftat färg i solen. Jag är suuuupernoga med vilken solskyddsfaktor jag köper. Både till mig själv och till kidsen. Alltid ekologisk, utan en massa parabener och skit och alltid minst faktor 20. Allt vi smörjer på huden kommer in i kroppen och så pissar vi ut resterna. Om man är mån om att äta ekologiskt borde valet av hudkräm vara lika viktig men man tänker kanske inte alltid på det!

Jag tycker EKO Cosmetics solkrämer är allra bäst och köper till bra pris på Bodystore! Dom har även en kräm speciellt för ansiktet som luktar fräscht och är genomskinlig och lätt att få ut jämnt. Löööööv them!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viola

    Låter härligt med lite egentid ( farligt ord för vissa, men jag använder det ordet iaf ) sen tror jag det är bra att få sakna varandra 🙂 Jag är bländande vit, urcharmigt… 😉 Som mest blir jag rosa, möjligtvis lite beige och sen vit igen – skulle jag inte smörja in mig så uj, uj… Bodystores produkter är riktigt bra och doftar inte kemikalier som många andra!

Comments are closed.