Värme, sol och träning. Livet! – Älska att baka

Älska att baka

Värme, sol och träning. Livet!

Nu har jag klivit av planet hemma i Svedala igen och jädrar i min lådda vad härligt vi har haft det! Att äntligen ha fått känna värmen igen är ju så underbart så man smäller av! Man slappnar av och det känns verkligen i varenda cell hur rätt det är för kroppen att vara i det här klimatet. Jag läste nånstans att den exemplariska temperaturen för människokroppen är +25 grader, hahaha! Jo men några dagar per år får väl ihop det hemma i Sverige! Suck, jag både längtar efter Melwin, Milou och Tobbe så jag spricker men hade sååå gärna velat stanna en liten dag till. Ska sätta mig på pendeln hem nu så snart får jag krama om min familj.

Här kommer några bilder från resan!

Lycka, glädje, värme, vänner, liiiiiiivet på en pinne!  Alla vi småbarnsmorsor njuter så vi får gåshud!

 30 grader och ljumma vindar! Mitt BeachBootCamp pass på stranden lägger ribban för resten av dagarna. Släpa kropp i tjock sand, hehe, jobbigt…att släpa iallafall.  Klassiska armhävningar!  Sidoplanka med rotation!  Boxning är ett måste på BeachBootCamp!   Den underbara Grekiska salladen med solmogna tomater och mustig feta och oliver, ljuvligt!  Härliga Hanna!    

 Standardfrukost, grekisk yoghurt med jordgubbar, nötter och honung.   Fantastiska Jessica som anordnar hela resan! Tack för att du gör det här så bra och är en sån energibomber som inspirerar oss alla!

  Body Balance    Frappe gick ner finfint på stranden!  Vilken lyx att vi småbarnsmorsor fick en långhelg med bara snack, träning, äta i lugn och ro och sömn utan att väckas!  Fantastisk mat! Ååååh vad vi har njutit!   Jag höll ett Pilatespass i morgonsolen innan vandringen upp på Olympus berget.    Lite grekisk gatuhund kom och ville vara med.. 

 Helgens utmaning… Greklands högsta berg. Olympus.

    Jäääääävlar vad det sög i lår och vader efter 2 timmars tuff vandring upp, puh! Hade glömt hur tufft det var och luften var tunn att andas.

  Välförtjänt matpaus på 2100 meters höjd. Gyros! 5 km vandring, 915 m stigning.    Jag tog med mig en Snickers, hahaha! Min morot att kämpa för! Vi tig faktiskt fel väg upp så vi passerade vår topp och var tvungna att vända där det var som brantast för att hinna ner igen på 2 timmar då bussen gick hem igen. Vi hann precis!   Sista kvällen. Grekisk sallad, friterad aubergine, tsatsiki och halloumi till middag med Hanna och Kattis.

   

 Pusspåre Grekland! Vi ses igen den 19/5 2016! Jajemen, redan bokat 🙂

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Diningandcooking

  Vad härligt du verkar ha haft det i Grekland och om idealtemperaturen är 25 grader så var det ju 7-8 månader sen som vi hade det så nu hoppas jag att värmen kommer snart. Grekisk yoghurt är ju så himla gott, det ska jag äta mycket av i Grekland i sommar. Den turkiska yoghurten är dock inte så dum heller, gjorde en yoghurttrifle som blev riktigt lyckad, titta in på min blogg http://www.diningandcooking.blogg.se för att se hur det blev =)

 2. Gülayy

  Vilka härliga bilder. Ohh grekiska maten är god,min turkiska mat liknar deras-:) Du ser fräschast ut av alla småbarns mammorna. Nu säger jag det inte för att fjäska,utan jag menar det. Jaha vad ska vi ha för snacks nu till eurovision nu på lördag då? Kan inte alla älska att baka läsare komma med förslag?

  1. Caroline

   Ja, det är verkligen fantastisk mat, såååå gott!
   Hahaha, så jag ser fräschast ut? Tack snälla!
   Hmm…snacks till på lördag….vi får hitta på nåt!

   Kraaaaam!

Comments are closed.