Älska att baka

Hela Sverige Bakar Junior!

Jaaaa! Nu är det dax för alla bakälskande kids att söka till Hela Sverige Bakar Junior! 

Den som är mellan 9-12 år och duktig på att baka har alltså chansen att bli Sveriges bästa hemmabagare i Hela Sverige bakar 2015! Slutaudition sker 25 och 26 Maj och inspelningarna är i juni. 

Det är tight med tid så sök redan idag! Klicka här och kom direkt till ansökningen! 

Johan Sörberg, Tilde de Paula Eby och Birgitta Rasmusson är självklart på plats i tältet och peppar dom små. Det kommer bli såååå jäkla kul! Hör av er om ni har frågor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fabian

    Hej, jag är en 13 årig kille som fyller 14 år 2016. Jag undrar om det kommer vara samma åldersgräns nästa år? Jag blev så glad och tänkte precis anmäla mig tills jag såg åldersgränsen. Är det någon chans att ifall ni inte höjer åldersgränsen att få vara med ändå? Men ifall ni höjde åldersgränsen skulle jag bli grymt himla glad. Jag är en 13 kille som älskar att baka. 🙂

  2. Inez Malmqvist

    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Inez Malmqvist

    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jag kommer för sent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Anonym

    Tråkigt för mig och alla andra 13 åringar som älskar att baka, det finns inget bakprogram för oss. Två bakprogram för åldern 9-12 år (Årets sockerbagare på barnkanalen och Hela sverige bakar junior). Behövs ett bakprogram för 13-17 åringar istället.

  5. Miranda

    Jag har alltid viljat att det skulle börja en Hela Sverige bakar junior, nu är det äntligen här. Jag älskar att baka men nu är det 12 års gräns. Jag är 14 och inte på Sveriges mästerkock häller kan jag söka in. Kan ni inte ändra åldersgränsen?

  6. Maja

    Hej jag har en väldigt viktig fråga vart kan man anmäla sig? Skulle bli väldigt tacksam för svar. Bakar själv väldigt mycket (Är ett barn) och skulle vilja vara med eller försöka FÅ vara med för nästa år kan jag inte för då fyller jag 13. Som sakt väldigt tacksam för svar. 😀

  7. Filippa

    Hej, Kan inte heller komma in. hade gärna viljat söka men jag kan inte komma in på länken. Skulle du kunna länka till mig i ett svarsmedelande?

  8. Sussie

    Hej
    min dotter Tuva 12 år med stort bakintresse och kunskap kring olika tårtor, cupcakes och andra bakverk skulle nu gå in och skicka en ansökan :))
    Det går dessvärre inte att klicka sig vidare…..där d står klicka
    Hur går vi tillväga?
    Det skulle vara Tuvas största dröm
    att få vara med !!
    Mvh Sussie Sjöblom 073-9250663

  9. Gülay

    Jag håller inte med,det blir inte så himla kul att titta på hela sverige bakar junior. Varför måste kanalerna forsätta mjölka kon? Först sveriges yngsta mästerkock och nu detta. Hur snälla juryn är mot dessa barn så måste det kännas väldigt jobbigt att åka ut för ett barn. De vuxna som tävlar klarar av att hantera kändiskapet men klarar barn det? Det är vad jag tycker!

    1. Carro

      Jag förstår helt och fullt hur du tänker Gülay. Men jag kan lova att dom blir väl omhändertagna på plats och bedömningarna är inte hårda alls. Men visst är det tufft att åka ut efter en prestation som inte räckte till. Oftast så är det barn som är lite ”lillgamla” som söker. Kolla bara på mästerkocken. Castingen är väldigt noggrann man tar hänsyn till barnens mognad.

Comments are closed.