Älska att baka

Fynd på loppis!

Igår när jag och kidsen susade till syrran så passerar vi en loppis som har öppet tisdag-söndag från april till september. Kvinnan som har butiken är fantastiskt sprudlande och glad  och bor på Mallorca hela vintern, smart val. Jag slank in en snabbis igår och hittade direkt ett rånjärn från Skeppshult med tillhörande träkon, en kruskavel, en stor stjärntyll och 10 bakformar. Jag är så jädra nöjd över mina fynd! Jag skulle vilja stanna hemma och bara baka knäckebröd och glasstrutar!  Loppis

Loppis

Loppis

Den här veckan har jag längtat efter! Jobb i stan idag, massage hemma och fransförlängning imorgon (ska testa för första gången!) och massage på företag på onsdag. OCH! På torsdag åker jag till Grekland, YEAAAAAAAH!!! Längtar längtar längtar!!! Jag har knåpat ihop ett grymt BeachBootCamp pass som vi kommer köra med alla deltagare på torsdag eftermiddag och sen ett Pilatespass på lördag morgon. Ikväll ska jag rota fram resväskan och planera packningen. Löv it!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. style tips

    Greate pieces. Keep writing such kind of
    info on your page. Im really impressed by it.
    Hi there, You have performed an incredible job. I will definitely digg it and in my opinion suggest
    to my friends. I am confident they’ll be benefited from this website.

Comments are closed.