Hos min älskade syster – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Hos min älskade syster

Det var så länge sen vi hälsade på Jossan, systra mi, så idag åkte vi ut till henne och Wilmer. Hon har lånat hem tre får som ska beta av lite i skogen bakom huset. Det är verkligen en liten idyll här i Sättra! Massa djur och natur och kidsen far omkring nonstop och leker. Alla kommer sova gott i natt! 

  Dom är bara 2 månader gamla och det järvar första gången som dom vallades hem på det här sättet och det gick hur bra som helst.    Ett väldigt intressant möte mellan lamm och rottweiler….som äter rått kött till frukost…Så sjukt söta!     Hela flocken!   Wilmer och hans Jack!  Saliven flödar.. 

  Hemma!    Rabarberpaj till efterrätt!          

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paula

    Det är verkligen härligt med djur, har själv tre hundar. Två jakthundar ( min mans intresse ) och jag har en liten “blandis” ( pudel och yorkie terrier ). Man kommer ut och får motion samtidigt när man rastar hundarna. Härligt att vara ute ! Bra att hundarna och fåren gick ihop, för fåren är ganska skygga djur. Djur och barn brukar komma bra överens, och bra att lära detta tidigt i livet. Kram/Paula

Comments are closed.