Jag blir så himla sugen på att köpa snygga kläder! – Älska att baka

Älska att baka

Jag blir så himla sugen på att köpa snygga kläder!

Köpte en modetidning idag vilket jag gör typ en gång var tredje år men idag blev jag sugen på att bli inspirerad! Ja, det bara pirrar i hela kroppen och jag vill iväg nu nu nuuu och prova sommarens mode. Bara för att bilderna är så bra! Kvinnorna ser så glada och välmående ut! Dom utstrålar hälsa och sundhet och deras rosiga kinder och starka kroppar gör kläderna så vackra! Framför allt så ser dom så lyckliga ut, ååååh, underbart inspirerande! Kul att media ger oss så fantastiska förebilder för unga kvinnor! Hihi, längtar efter sommaren nu! Myyyyys!!!


          

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Melanie

  Min man tycker att det är så mjukt och skönt att lägga hos mig – jag förstår inte hur han tänker, men nu börjar bilden klarna 😛

 2. Annette

  Hoppsan, tror detta är ironiskt…eller?? Hjälp vilka hemska bilder och taniga kvinnor (med krökta ryggar!)

 3. Ruki

  Hahaha det här var för bra. Läste texten först och såg bilderna senare. Hemska bilder, fick snabbt depression liknande känslor.

 4. Anette

  Ja, vilka lyckliga ansikten! Vi fick hem fiskenät igår till försäljning på PresenTErian men jag trodde dom var till för dekoration. Ser genast en ny affärsidé, vi klär upp oss i dom i helgen! Sök upp mig nästa gång du kikar förbi oss i Vällingby Carro, jag följer din blogg naturligtvis. Kram, Anette

 5. Susanne

  Innan jag kom till bilderna funderade jag på vilken modetidning som har den sortens kvinnor du beskrev och tänkte att den vill jag köpa!

Comments are closed.