Älska att baka

4good kväll, precis vad jag behövde!

Jag har känt mig hängig hela eftermiddagen och frusit konstant, faan och helvete. 🙁

Ikväll skulle ju jag på inspirerande föreläsningar med 4Good! Var på väg att ställa in men så tryckte jag i mig, hör nu…EN ALVEDON! Jag skriver med versaler för det var säkert 10 år sen jag gjorde det sist. Jag gillar inte mediciner och skit men just den här  veckan får jag inte bli risig! Event ikväll, massagejobb hela veckan, filma tårtbakning med Cervera och Tidningen Hembakat, klass på SATS, bröllopstårta på lördag…jag testar att mota Olle i grind. Nu ska jag sova hela natten utan att vakna förhoppningsvis. Chansen är minimal men jag håller tummarna att Milou sover hela natten i sin säng, älskade vän.

Här är lite bilder från kvällen som var helt fantastisk! Det var faktiskt precis vad jag behövde, även om jag inte kände mig på topp!

Gå in på 4good och bli medlemmar kostnadsfritt och ta del av inspirerande kvällar med härliga föreläsare, goodiebags, resor mm! Do it och kräma ur lite mer av livet!

4good  700 pers fyllde Rival och det var fantastisk stämning på folket! 4good  Andreas Carlsson berättade om sin karriär och om att våga ta chanser och vara lite jävla galen! Det har ju sannerligen funkat för honom!   Underbara Lina Hedlund var nervös inför sitt första föredrag men shit vilken kvinna! Sjukt härlig energi och inspirerande till tusen!  Lisa Lemke berättade också om att våga följa sin dröm och har startat ”Prostens Pizzeria” med sin man. Det skulle vara kul att besöka nån helg…men det är 6 månaders väntelista!!!

Marika King jobbade 80 timmars veckor och dängde rätt in i väggen. Hon fick sig en tankeställare och åkte till Afrika och skrev en bok! Hon gav tips om sånt som hon har lärt sig utefter vägen för att undvika att må dåligt och bli sjuk av stress.

God natt fölket! Zzzzzzz…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  Usch nä varför kommer dåligt mående alltid när de passar som minst:-(
  Kanske reagera du på all pollen som kommit plötsligt nu?
  Annars är mitt tips esberitox. Det är naturläkemedel som e bra vid förkylningar. Krya på!

 2. Jessica Sundberg

  Låter verkligen som du hade en magisk kväll! Det är du värd! Annars är det okej att vara trött och behöva en dags vila – jag lider själv av duktig-flicka-syndromet…

  Hoppas du fick sova gott!
  Kram!

Comments are closed.