Måla, shoppa och baka! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Måla, shoppa och baka!

Hej!

Vilket väder! Det luktar grillat i hela området och vi har varit ute hela dan och pysslat på tomten. Jag fyndade pinnstolar på Blocket förra veckan som jag slipat och målat svarta idag. Så jääääkla bra blev det! Nu är köket komplett precis så som jag ville ha det! Tjihoooo!

Före:  Efter: 

 Jag och Milou drog sen upp till centrum för att spana in Kfem huset med nyöppnat H&M och rea på Stadium men vi drog bara en snabb repa och fyndade lite fint till oss båda. Stadium var bara att glömma för kön var 5 mil lång. Ungefär.  Kakfat H&M Home 149:- Visst är det coolt! Jag blir baksugen nu och vill bjuda på fika! 😉   Jag hittade en blus som jag tyckte var finfin! 129:- Gina Tricot Böngrodden fick sin efterlängtade keps och solbrillor! Så nöjd och glad! Hon har lånat Melwins alldeles för stora keps och nu ville hon ha en egen som hon själv fick välja ut. Bra smak tycker jag, hahaha! Guldkeps med öron och neonbrillor. Sötnöt!

Middagslistan för veckan är planerad och nu ska jag baka Solrosbollar till kidsens alla skogsdagar och mellisar. Älskar dom där små bröden men jag håller mig ifrån dom i mitt nästintill glutenfria liv, suck. Måste baka fröknäcken imorgon. Ska lägga alla frön i blöt ikväll.

Shit vad hurtig jag är idag! Hahaha! Så jävla grym! 😉 😉 😉 Ladda för veckan nu hörni! Valborg och klämdag känns härligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Det är så himla kul nör man upptäcker att man inte behöver köpa nya möbler utan bara lite färg som kan liva upp! Dessutom blir ju möblerna unika 🙂 Lycka till med dina!

  2. Paula

    Vilka fina stolar och blev bara finare med målarfärg. Har själv hemma en del gamla skåp som skulle behöva snyggas till, och även köksskåpens handtag mm…Så nu när sommaren är snart här, så borde man sätta igång. Tack för inspirationen och trevligt Valborg till dig och familjen !

Comments are closed.