Trerätters middag med Tina Nordström och Tefal! – Älska att baka

Älska att baka

Trerätters middag med Tina Nordström och Tefal!

Nyss hemkommen, mätt och belåten. Belåten…shit vilket tråkigt ord! Jag är ju alldeles lycklig och pirrig! Jomen det är så himla himla kul att träffa massa härliga människor som alla samlas för att laga mat tillsammans! 

 Vi var 20 pers uppdelade i tre lag. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Gissa vilket lag jag hamnade i…hehehe.

Imorgon kommer ni få alla goda recept på maten vi lagade! Lamm, ostfondue, pannkakor med Nutella…slurp. 
 

Tina…vilken härlig jävla böna! Så glad och trevlig och varm genom hela kroppen! 

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av House of Cards innan jag däckar för den här dagen. Imorgon ska jag knåda folk hela dan och avsluta med Haägen Dazs glassprovning…hehe, det är mycket synd om mig 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viola

    Pannkakor med Nutella, HäägenDaz provning – jo hej du 😉 Skämtar bara, njut bara njut – det är dig väl unt! Själv har jag rensa avlopp på dagen ”att göra lista” och till middag blir det rester ( fast det är mat det också! ) 🙂

Comments are closed.