Sockerbiten – recensioner av läsk, godis och glass! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Sockerbiten – recensioner av läsk, godis och glass!

Utbudet är gigantiskt och det är proppat av sötsaker i varje butik. Sötsugen sätter in och vad fasen ska man välja??? Jag älskar tex Ben & Jerrys glass och kan stå hur länge som helst framför frysdisken och läsa om alla olika sorter och smaker. Slutar alltid med att jag tar samma sort som jag alltid väljer. Önskar att jag kunde provsmaka allt och sen välja!

Då vill jag tipsa er om en blogg som endast recenserar godis, läsk och glass! Hahaha, jo, det är sant! Den heter Sockerbiten och innehåller hur många recensioner som helst med topplistor och favoriter.

Sockerbiten.org

Gå in på www.sockerbiten.org och sukta er lite, hehe, passar väl bra så här en tisdagkväll när påskgodiset är slut?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.