Älska att baka

Påsk på Yxlan ❤️

Om en timme tar vi färjan hem igen och påsken på Yxlan är till ända för det här året. Mormor, morfar, kusiner, kids, morbror, syster med familj, hundar, hahaha, hela flocken samlad! Det är skönt att vi har två dagar kvar av ledigheten och jag vill hinna med att fixa klart i köket där hemma.

 Varje påsk och varje sommar har tillbringats här sen 25 år tillbaka.   Igår kväll var det helt underbart vid vattnet och solen sken. Här är min älskade syster med sin Paul och Jennifer. Och lilla Chilli såklart 🙂  Wilmer, Melwin och Milou har lekt i 180 hela tiden. Fattar inte hur dom orkar! 

 Furusundsleden. Så vackert.  Min älskade mor.Jennifer hjälpt till att spritsa påsktårtan. Man tager vad man haver så dubbla fryspåsar fick duga.  Min galna härliga syster.    Hennes påskkreation till tårta med smak av Nutella och apelsin. Fin va! 🙂   Äggjakt! Melwin har klarat sitt godisförbud på 10 veckor trots kalas och påskkärringar i förrgår. Min envisa kille! Så grym!  Milou med spår kvar av påskkärringsbrynen och lite fräknar.   Systrarna Yster 🙂  Family <3  Mormor & morfar  Min goda Västerbottenpaj.     En liten nubbe och så sjöng vi högt ”Nu grönskar det”, ”Alla fåglar kommit ren” och ”En vänlig grönskas rika dräkt” Halva flocken älskar att sjunga och resten sitter otåligt med glaset i hand, hahaha!       Hej då Yxlan! Vi ses i sommar ❤️   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gülay

    Härligt härligt. Tack för att du delade din familj med oss. Det var ju din mormor och morfar. Du är väldigt likt din mamma. Du skrev att här är min galna härliga syster. Tror att du är lika galen som hon-:)

Comments are closed.