En dag full av glädje, skratt och bakning! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

En dag full av glädje, skratt och bakning!

Klockan är snart 14 och jag har lökringar i armhålorna, värk i magen och kramp i käkarna! Jag mår alltså inte ett dugg dåligt, hahaha, nej, jag bara bakar! Bakar en hel dag med Fredrik till tidningen Land!

Njut av dagen ni med!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej, jag gillar din blogg skarpt. Men har lagt märke till att du har nagellack, borde inte det va A och O när man ska driva en av de stora mat o bakbloggarna att man har koll på hygienen? Jobbar själv inom vården och har sett vilka smaskiga bassilusker som gömmer sig under ringar, klockor, nagellack mm. Tänk om och gör rätt 😉

  1. Carro

   Hej Anna!
   Jag förstår helt din tanke och får den kommentaren lite då och då men jag bakar hemma då jag är endast hemmabagare på hobbynivå. Jag jobbar som massageterapeut och har så korta naglar som det bara går och använder dessutom bara gelelack. Så, NONONOOOOO, jag kommer aldrig sluta med nagellack! Jag älskar det och det är jag!
   Hoppas du kan stå ut 😉

Comments are closed.