Mellomys, Grimstapremiär och familjemiddag! – Älska att baka

Älska att baka

Mellomys, Grimstapremiär och familjemiddag!

Igår drog Tobbe ihop grabbgänget för att bowla och käka i stan så vi brudar träffades för mellomys och knytismiddag! Kidsen hängde självklart med och rockade loss järnet tillsammans tills dom stupade i soffan kl 21.30…alla utom Milou som höll låda till 23 när vi åkte hem. 

Det blir alltid så jädra bra när vi kör knytis! Alla lagar så himla god mat så mätt är bara förnamnet 🙂 Jag bidrog med kycklingklubbor, Snickerskladdkaka och glutenfria pizzasnurror. Snurrorna blev tokbra och ni ska få receptet till nästa helg! Lätta att baka och suveränt härlig konsistens och smak.

Såååå fräscht och smarrigt! Marinerad lax i salladsblad med sötstark sås, ostbricka med kex, kallskuret med ruccola och parmesan, miniköttbullar med citron, clubsandwish med kyckling och curryröra, svampstuvning på små bröd.  

 Idag kutade jag Grimstaspåret för första gången i år och det gick riktigt bra! Det är med hatkärlek jag åker dit.. Alltid lite pirrig innan konstigt nog. Men det är ett sånt jädra tufft spår med många branta, långa backar. Efter 5 km så är hela kroppen slut. Det räcker med en halvtimme i det spåret och så har kroppen fått sig en redig omgång. Men solen sken och det var mycket folk i spåret så det kändes så härligt och när jag kom i mål så var jag så jädra förvånad över att jag kände mig så pigg! Jag kutade järnet nedför, bara släppte på och jag tyckte jag återhämtade hyfsat snabbt efter uppförsbackarna. Känner samma sak när jag kör mina Body Pumpklasser på SATS. Jag har aldrig varit så stark som jag är nu! Lägger på mycket tyngre vikter och känner mig pigg hela passet. Jag tror faktiskt det beror på min nya glutenfria kost. Eller, jag VET att det är det som gjort skillnaden. Jag tränar alltid mina pass, vecka efter vecka, år in och år ut. Jag känner min kropp så bra och känslan som jag har nu är ny och det känns fantastiskt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Tidigare än vanligt men jag är trött. Trött i både kropp och skalle efter en härlig familjemiddag hos farsan med alla mina älskade syskon <3 Tröttheten får jag av att småfolket leker så högljutt och tjoar och skriker heeeeeela tiden så jag blir tokig! Vi påminner dom hela tiden om att sänka rösterna och meddela att dom inte behöver skrika högt åt varann när dom har 2 dm avstånd mellan kropparna. Dom ses inte så ofta, kusinerna. Jag förstår att dom blir exalterade men tinitusen närmar sig..hahaha.

Hörni! God natt! Ny vecka, det blir bra det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Stephanie

  Hej Carro! Hittade nyligen till din blogg och vill bara tacka för all inspiration och smarriga reatcept. För en tid sedan bestämde min sambo sig för att börja med glutenfri kost, och jag som älskar att baka har känt mig en aning begränsad/okunnig, men här har jag ju fått massor av bra tips 🙂

  Gissar att du bor i närheten av Vällingby eftersom du springer i Grimsta? Kul med en annan matbloggare i närheten i så fall, själv bor jag i Råcksta 🙂

  1. Caroline

   Men hej Stephanie!!!

   Jamen visst! Jag bor i Kälvesta! Hihi, vad kul att vi bor så nära varandra!
   Och din blogg är så otroligt snygg!!! Så skulle jag önska att min blogg såg ut! Fixar du den själv eller har du tagit hjälp av nån? Så jädra snygg!
   Jag ska lägga till den i mina favoriter tänkte jag 🙂
   Vad härligt att du fått inspiration av mina glutenfria recept! Det är inte lika roligt att baka glutenfritt men känslan i kroppen är så mycket bättre!
   Vi får ta en fika eller promenad nån dag! Om du vill/kan!

   Kraaaam!

   1. Stephanie

    Hej igen! Kul att du gillar min blogg också 🙂 När jag inte är mammaledig jobbar jag som webbdesigner så jag har fixat den själv.
    Det är ju inte varje dag man får chans att prata med en annan matbloggare, så jag ses jättegärna. Kontaktar dig på mejlen så kan vi försöka styra upp något. Kram kram!

Comments are closed.