Dom överlevde vintern! – Älska att baka

Älska att baka

Dom överlevde vintern!

Igår när jag hämtade Milou från Pernilla så hade hon feber och var hängig. Men i morse var hon pigg som en lärka och feberfri! Hoppas hoppas att febern gjorde sitt för imorgon har jag ett nytt företag på g och Tobbe har också tight schema. Vi är iallafall hemma idag och bara pillar på tomten, leker i parken, käkar pannkakor till lunch och har en riktigt lugn och mysig dag tillsammans, min lilla böngrodd och jag ❤️Det är skönt att få en dag så här med fokus på ett barn bara! Kl 15.30 går vi till skolan och hämtar Melwin. Han är eld och lågor för hans tjej ska följa med oss hem idag, hehe.

Jag blev så förvånad när jag såg att jordgubbsplantorna överlevt vintern och har helt gröna stora blad som spirar för fullt! Jag hann inte täcka dom i höstas och tänkte att vi får väl köpa nya plantor i vår. Hoppas det blir mycket jordgubbar i år för förra sommaren kom det en endaste liten gubbe som fåglarna norpade åt sig så fort den gått från grönvit till rosa..

Vi gick förbi affären på vägen hem från skolan i morse och dom sålde penséer och påskliljor. Lite tidigt att sätta ut kanske? Äh, jag köpte några iallafall och nu ser det plötsligt lite fint ut på framsidan. Jag tycker dom piffar upp lite mitt bland BigBag fyllda med gamla plattor, lerig gräsmatta i väntan på ny sand, jord och gräs och en brevlåda som står uppställd på en hög med plattor.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Barbro

    Sätt upp cd skivor, trä i ett snöre sen sätt dem på en pinne sen har du fritt från djur o fåglar.

Comments are closed.