Älska att baka

Är det vår nu???

Det är +6 grader och knallblå himmel. Solen värmen i ansiktet och jag känner hur hela kroppen vaknar till liv! Jag har ändå kännt att jag har lyckats hålla energin på hyfsad nivå hela mörka vintern men fasen…jag har nästan glömt bort hur mycket mer energi solskenet ger! Det är ju bara början på Mars och det gör mig lite rädd…det kommer ju garanterat komma mer snö…eller är det vår nu? Iiiiiih, hoppas!

Jag är på väg till Pernilla, Milous dagmamma. Jag går en promenad med vagnen och Moss. För att jag ville det! Jag kände för det bara för att vädret är så jävla fantastiskt! Annars suckar jag, klär kroppen med ett lager dun och GoreTex, halsduk upp över halva nyllet, broddar under skorna och hela fickan full med bajspåsar och ger mig iväg gående ENDAST för att vi har hund som behöver uträtta sina behov. Idag njuter jag. Min gråblågenomskinliga hud suger åt sig ljus och D-vitamin som en törstig hund i öknen. 

Jag har varit på möte på Loppi idag ang den 25 April! Det är ett datum ni måste boka in apropå våren! Då har Loppi nämligen ett härligt event som heter Vårpepp!

Jag och Nina Johansson kommer vara konferencier och kommer göra vårt bästa för att ge er energi som räcker hela våren och sommaren!

Det finns några biljetter kvar så skynda er att boka och det gör ni här!

 

Hej hopp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.