Robbans bästa! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Robbans bästa!

Robbans bästa

För några veckor sen blev jag kontaktad av en kille som heter Robert och driver en blogg som heter Robbans Bästa! Syftet med han blogg är att tipsa om olika caféer, konditorier, bagerier och kaffebarer samt allt övrigt som hör till den svenska fikakulturen. På bloggen hittar du listor över testade caféer, cafékarta, tips på bloggar, recept och mycket annat.

Den här veckan är jag hans “Veckans blogg!” Det är ju bara så kul men framför allt så blir jag så jädra glad över människor som är generösa och vill sprida glädje! Jag har stött på en hel del “nyllen” i branschen som aldrig skulle drömma om att ge med sig av sina recept, prata gott om nån annan i branschen eller tipsa om folk som dom tycker är duktiga. Jag tror det finns en rädsla för att dom skulle förlora läsare/tittare/likes på det men det är ju för fasen helt tvärtom! Ju mer kärlek vi kan sprida och hjälpa varandra komma framåt desto härligare och roligare blir det i livet! Win win helt enkelt 🙂

Jag funderar på att börja göra nåt liknande. Jag känner att jag är dålig på att kolla upp nya bloggar och det måste helt enkelt bli ändring på det!

Tack Robban för din inspiration!

Nu ska jag massera en stund och så fnular jag på nåt att baka när jag kommer hem…hmm. Jag funderar på nåt glutenfritt bröd för det kan vara svårt att få till och jag måste bara sno ihop ett bra recept som är enkelt och gott till familjen. Ikväll har vi BodyPump release på gymmet så jag ska dunka in lite koreografi i skallen. Längtar tills vi står på scenen och köttar! Iiiiiiih!

Ladda för nya veckan nu allihopa! Hej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viola

  Sista numret av “Hembakat” var det bara glutenfritt! Fler goda brödrecept vilket är lycka, för just glutenfritt bröd är kinkigt – kan lätt bli torrt.. Men har redan hittat 2 favoriter i tidningen 🙂

 2. Anna

  Hej.
  Tack för en super-bra blogg, jag får så mycket inspiration av dina goda bakverk 🙂
  Jag ska åka upp till Stockholm i helgen och fika-monster som man är så måste jag ju självklart fika, 😉 så min fråga är, finns det nåt ställe som man absolut inte får missa. =)
  Kram

 3. MalinS

  Så kul med ny releas av body pump, härlig träning! Och visst, mer kärlek här på nätet!! Sorgligt mycket hat på sina håll.

  1. Caroline
   Caroline

   Ja, jag älskar BP! Alltid lika jädra kul att köra ett pass! Utmaningar varenda gång 🙂

   Jamen visst är det himla konstigt att folk är så sura och buttra? Varför inte bara hjälpa varandra att må bra? Knas och knas.

   Kram till dig Malin!

Comments are closed.