Dax att kötta ur kroppen! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Dax att kötta ur kroppen!

En gång i kvartalet är det ny Body Pump release och idag drog jag och Anneli in till staden för att kötta ur våra kroppar totalt! Bra musik, härlig koreografi och superövningar, jag ääääälskar BodyPump! Jag blev BP instruktör för 11 år sen och har inte tröttnat än 🙂 55 min styrketräning för hela kroppen, i takt till musik med fokus på varje muskelgrupp i ca 5 min. Kroppen skakar och svider efter varje pass och det är den bästa känslan. Nästa måndag kör vi nya koreografin för medlemmarna på gymmet så nu är det bara hem och öva in allt.

(null)
Före…

(null)

(null)
Efter…

Det var min söndagsförmiddag!

Hoppas ni har haft en härlig helg!

I eftermiddag får ni veta vilka vinnarna i Desenio tävlingen blev. Två snygga posters ska delas ut så håll utkik! HAJ!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.