TÄVLING! Vinn en poster! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

TÄVLING! Vinn en poster!

Jag får många förfrågningar om att ha olika tävlingar här på bloggen men jag är så jädra kräsen så jag tackar nej till det mesta, sorry!

Men! Nu så! Den här är bra!

Vårt vardagsrum är långsmalt och svårmöblerat och ena hörnan av rummet har sett så trist ut och vi har inte vetat hur vi ska få det snyggt.
Men nu så har vi flyttat upp vår stora soffa från tv-rummet i källaren och fixat matta och bord så det börjar arta sig, yeah! Pricken över i:et blev alla fina tavlor och posters som jag fick välja på Desenios hemsida! Dom kontaktade mig och frågade om jag ville ha en tävling och jag nappade på en gång.

Kolla först in hur snyggt det blev i vårt vardagsrum! Jag älskar turkost och cerisrosa så jag höll det färgtemat. Gillar också blandningen av hårt och mjukt, svart/vitt och färgglatt.

(null)
Visst blev det snyggt!

(null)

(null)Bo tyckte det var härligt i vår nybonade hörna och låg och mös när jag fixade och donade med alla ramar.

(null)
“Brownie”, “square” och “ta en kaka”

(null)
“I dare”, “Home” och “Aquarell chevron”

(null)
“Life is beautiful”

TÄVLING!
Nu kan ni vinna en poster!

Skriv i “kommentarer” vilken av dessa två poster här under som du skulle vilja vinna och vart du skulle sätta upp den nånstans!

Vinnarna meddelas på söndag kl 16!

(null)
“Holstee Manifesto” 50*70cm

(null)
“Life is beautiful” 50*70cm

Gå in på www.desenio.se och låt dig inspireras av en massa fina posters, tavlor, oljemålningar, text i trä, Canvas och ramar. Där kan du även få förslag på hur du kan kombinera allt fint.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie Andersson

  Life is Beautiful vill jag vinna, så fin!
  Jag vill hänga den eller ställa den någonstans i min nya lägenhet och varje dag påminnas om det fina budskapet i orden <3

 2. Emma P

  “life is beautiful”, jag skulle sätta den ovanför sängen i sovrummet i den nya lägenheten som jag och min sambo flyttar in i den 6e mars. Alla väggar är vita/beiga, så färgen på tavlan skulle passa så underbart med dem och med våra mörka sängkläder.

 3. Elin

  Life is Beautiful skulle jag gärna ha här hemma! 🙂
  Har en vägg som är otroligt tråkig och ful. En rejäl färgklick skulle den behöva, och något som verkligen skulle kunna få mitt humör på topp.
  Älskar både djur och turkos och rosa, så att den skulle kunna förvandla väggen till något helt fantastiskt är jag nästan säker på! 😉

 4. Hanna

  Jag skylle vilja vinna Holstee Manifesto tavlan. Jag älskar budskapet i texten,så fint och tänkvärt! Jag skulle hänga den på en av de vita väggarna i mitt nyrenoverade vardagsrum där alla som kommer hem till mig har möjlighet att förlora sig i texten för en stund.
  Tack för en superhärlig blogg förövrigt!

 5. Therese

  Jag skulle vilja vinna ”Holstee Manifesto”. Tavlan skulle jag sätta upp i köket för att varje dag påminnas om att det här är mitt liv, där jag ska göra vad jag älskar och att detta är något som jag ska ta tillvara på!

 6. Margit

  Gud vilka fina tavlor!
  Om jag skulle vinna skulle jag absolut hänga den i hallen. Så att varje gång jag gick hemifrån skulle orden visa mig vad jag skulle göra!
  Alltså så skulle jag vilja ha,
  ”Holstee Manifesto” 50*70cm om jag vann.

  Tack för en toppen blogg

 7. Therese

  Jag skulle vilja vinna “Life is Beautiful”. När vi flyttade in i vårt radhus för 2 år sen tapetserade vi om i vardagsrummet. Efter den tapetseringen lovade jag mig själv att aldrig nånsin mer tapetsera.. Typiskt nog skulle vårt sovrum också behöva tapetseras då väggarna är vita och fondväggen grå. Gardinerna är vita. Sängkläderna är grå. Allt är grått grått grått. Och som föräldraledig småbarnsförälder räcker inte ekonomin riktigt till allt man vill göra. Men den där tavlan skulle i alla fall piffa till allt det gråa lite i alla fall. Skulle passa perfekt ovanför sängen! Håller alla mina tummar och hoppas på det bästa!

  1. Carro

   Hahaha! “Ljust och fräsch”
   Jag hade likadant hemma men är sååå trött på vitt vitt vitt! Jag älskar färger och vi människor mår ju av av klara färger! Lycka till med inredningen! MER FÄRG ÅT FOLKET!!! 😉

 8. Therese

  Åh jag skulle vilja vinna “Life is Beautiful”. När vi flyttade in i vårt radhus för 2 år sen tapetserade vi om i vardagsrummet. Efter den tapetseringen lovade jag mig själv att aldrig nånsin mer tapetsera.. Typiskt nog skulle vårt sovrum också behöva tapetseras då väggarna är vita och fondväggen grå. Gardinerna är vita. Sängkläderna är grå. Allt är grått grått grått. Och som föräldraledig småbarnsförälder räcker inte ekonomin riktigt till allt man vill göra. Men den där tavlan skulle i alla fall piffa till allt det gråa lite i alla fall. Skulle passa perfekt ovanför sängen! Håller alla mina tummar och hoppas på det bästa!

 9. Julia

  Hej! 🙂

  Vill först och främst verkligen tacka för en underbar blogg. Du skriver så ärligt och roligt att det är svårt att hålla skrattet inne många gånger. Mer ärlighet till folket, fortsätt med det!!

  Jag är en nyuppflyttad smålänning till vår vackra huvudstad och är nästan, nästan klar med att ha inrett min mysiga lilla etta. MEN jag har en vägg i mitt lilla kök som gapar tom och skriker efter omsorg. Men det är ju så svårt!! Tills nu.. Tavlan “Holstee Manifesto” hade varit pricken över i:et och hade passat ypperligt. Tänk att börja varje dag med en så peppande och positiv text. Underbart!

  Så nu håller jag mina tummar och tår att den snart hänger sådär vackert på min vägg som på bilden i mitt huvud. Hoppas!!!!!

  Ha en fantastisk dag!
  Bamsekram

  1. Carro

   Välkommen till Stockholm! Hoppas du trivs trots att folk är lite buttra och stressade, hehe… Fin stad med allt vatten och stort utbud av roliga saker att hitta på!

   Tack för dina glädjande ord! Det värmer hela vägen in i märgen ska du veta! Kom gärna med önskemål om bakverk du är sugen på!

   Kraaaam!

 10. Viktoria

  Om jag skulle vinna tavlan “Life is Beautiful” ska jag sätta upp den i min hall. Så det är det sista jag ser när jag går hemifrån och är det första jag ser när jag kommer hem. Kämpar mot mina “hjärnspöken” varje dag och försöker leva mitt liv mer här och nu. Life IS beautiful:)

 11. Marie

  Holstee manifesto skulle pryda vårt kök. Oavsett vad som händer så har vi alltid varandra det är så viktigt! Vi har gått igenom så mycket ledsamheter och oro det senaste året. MEN vi blir tajtare som familj på kuppen. Tavlan påminner oss om detta.

  1. Carro

   Åååh vilket bra ställe! Hjärtat i huset!
   Jag håller tummarna för att ni får ett fantastiskt 2015 nu!
   (Glöm inte att jag är massör så starka tummar kan du ge dig på att jag har 😉

 12. ulrika andersson kahlman

  Så fina och snygga båda men om jag måste välja så Holstee manifesto! Så sanna ord och ibland behöver man påminnas om att man själv är delaktig och styrande i kommande handlingar <3

  De ska få sitta i mitt kök så jag påminns varje dag till morgonkaffet!

 13. Ida

  Åh, vilka fina posters. Jag skulle vilja vinna Holstee Manifesto då den innehåller många kloka och tänkvärda ord/meningar. Jag skulle ha den i vardagsrummet, då det är ett rum där vi tillbringar mycket tid och därmed ser tavlan mycket. Hoppas nu på tur 🙂 Kram

 14. Melanie

  De enda tavlorna som hänger på mina väggar är kort på barnen, nog så vackert, men mest i brist på annat. Jag ska ärligt erkänna att jag är helt värdelös på tavlor och pynt och därför orkar jag inte riktigt engagera mig, men jag önskar verkligen att jag också kunde få fina tavlor på mina väggar. Helst skulle jag vilja vinna “Life is beautiful”.

 15. Gunilla B

  nyrenoverat här också och vi kommer liksom inte igång med ett “inreda väggarna”, holstee manifesto önskar jag som spark i baken och startskott att komma igång!

 16. Annika

  Jag skulle vilja hänga tavlan “life is beautiful” i mitt vardagsrum. Förutom att färgerna är fantastiska ger motivet ett ett rofyllt lugn samtidigt som en djupare mening tonar fram när man studerar den lite mer ingående.

 17. Lena E

  Life is beautiful hänger jag upp i mitt sovrum/kontor, där kan jag beundra den varje dag och bli påmind om att var dag är en bra dag, även om den börjar och slutar med värk (och all tid där emellan).

 18. Kimsan

  Åh, vilken underbar tavla “Life is beautiful”, väljer jag alla dagar i veckan…passar perfekt i allrummet/vardagsrummet. Jag har vitt/svart och accentfärgen blå/grön/turkos, ja någon blandning av dessa. Helt ljuvligt motiv och texten berör mig på flera plan, då min älskade storebror plötsligt dog. Vi syskon som finns kvar, utan vår Klippa och förebild, måste leva ett vackert liv och ta vara på vartenda ögonblick. Vi måste försöka stötta mamma i hennes tunga sorg, få henne att se att livet är vackert trots att varken pappa eller äldste sonen finns kvar hos oss.
  Jag skulle verkligen bli jätteglad om jag vann!
  Kram och tack för att du delar med dig så generöst av alla recept!

 19. Rebecka

  Jag skulle vilja hänga “Life is beautiful” vid frukostbordet så jag varje morgon får en påminnelse om att de flesta “problem” i vardagslivet är världsliga saker som Karlsson på taket hade sagt.

 20. Anna

  Åh va fina, jag älskar life is beautiful, färgerna är underbara så den vill jag hemskt gärna vinna och sätta upp i vardagsrummet så alla kan se den vackra tavlan.
  🙂

 21. Anna G

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja ha tavlan med text i hallen så att det är det första jag ser varje morgon när jag skall gå hemifrån. Det skulle ge mig en fin start på dagen, varje dag!

 22. Camilla J

  Älskar Life is Beautiful pga färgerna. Skulle passa jättebra till mitt sovrum som jag håller på att piffa. Väntar på ny säng nu och efter att ha sovit 7 veckor på golvet nu kommer den äntligen på torsdag! Postern skulle bli en fin färg klick till rummet som annars går mycket i svart och grått!

 23. Charlotte

  Jag vill jättegärna vinna “Life is beautiful” och hänga upp den över bänken med kaffebryggaren i köket! Det skulle passa perfekt med färgerna i köket och det blir mysigt att se den varje morgon till doften av nybryggt kaffe 🙂

 24. Emely

  Åh, vilken underbar tävling!
  Jag önskar vinna Life is beautiful för de otroligt vackra färgerna och budskapet. Jag skulle sätta upp den i hallen, så att jag ser den varje dag innan jag åker till jobbet. En perfekt start på dagen med att tänka “Life is beautiful” 🙂 ha det gott!

 25. Sabine

  “life is beautiful”.
  Skulle passa finemang i vår trapp till övervåningen där det just nu är väldigt tomt och tråkigt.
  Detta är dessutom en poster som skulle falla min oerhört kräsne make alldeles utmärkt i smaken.

 26. Laurene

  Hello There. I discovered your blog using msn.
  This is an extremely neatly written article. I’ll be sure to bookmark it and come back to learn extra of your useful information. Thanks
  for the post. I’ll certainly return.

 27. Rickard Eriksson

  Lifestyle is beautiful skulle passa perfekt i vardagsrummet! Har för lite på väggarna så livet känns kalt!

 28. Helena

  åh, skulle vilja vinna alla som du har satt upp 🙂 = jättesnyggt!

  Skulle vilja ha båda, gärna bredvid varandra men faller lite speciellt för “Life is beautiful” eftersom turkost är min favoritfärg och jag gillar de svarta fåglarna som sitter och tar det lugnt på taggtråd mot de skira blommorna bakom.

  Jag skulle sätta upp postern på hedersplats i vardagsrummet i den lägenhet min man och jag precis köpt i Malmö – så att jag kan få ändan ur och flytta tillbaka från Genève snart så att vi kan få bo tillsammans igen efter två år isär 🙂

 29. Nettan
  nettan

  Jättesnyggt du har det!
  Jag föll för ”Life is beautiful”, den skulle passa in i min dotters rum. Hon har klagat lite över att hon tycker hennes väggar är så tråkiga. Så det skulle vara trevligt att överraska henne med lite nytt snyggt på väggen 🙂

 30. Gülayj

  Det blev verkligen fint Carro. Kuddarnas turkosa och rosa färg gifter sig bra med turkosa tavlan och rosa ljustaken. Lycka till alla tävlande.

 31. Jessica

  Jag skulle vilja ha “Life is Beautiful”. Har en lång vägg i mitt vardagsrum som skulle behöva något på väggen, bott där i 6 månader men inte hittat det rätta att sätta på väggen ännu. Med en svart trist tapet krävs det det där lilla extra enligt mig.

 32. Magda

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna “life is beautiful. Den skulle passa så himla bra på väggen bakom vår soffa. Väggen är röd och det blå skulle bli fantastiskt till!
  Vill passa på och tacka för en fantastisk blogg med så många bra recept och inspiration!!
  Kram

 33. Karin

  Life is beautiful, den är som gjord för vårt vardagsrum! Jättesnygg och härliga färger.

  Tack för en härlig blogg!

 34. Frida Elmgren

  Hej hej!

  Riktigt fint blev det hos dig med tavlorna. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja;

  “Holstee Manifesto” för jag älskar positiva quotes och här var det fyllt med dem. Denna skulle passa perfekt i mitt vardagsrum för här är det alldeles för tomt sånär på en stor tavla och här skulle jag även vilja ta in ”Life is beautiful” eftersom mitt vardagsrum går i färgerna turkos, svart och vitt och jag vet precis platsen där den skulle sitta. Jag har inhandlat en svart tavelkant som jag ska sätta upp ovanför vår svarta tygsoffa och här skulle den ge lite extra färg till rummet 🙂

  Jag hoppas på tur och önskar dig en fortsatt härlig vecka!
  Hälsningar Frida Elmgren

 35. Elin Jansson

  Vilka fina posters! Jag skulle gärna vilja vinna ”Holstee Manifesto”. Jag har precis kommit tillbaka från en sjukskrivning som orsakats av stress så dessa budskap går rakt in i hjärtat. Därför skulle jag sätta den i hallen så att vi här hemma ständigt påminns av att slappna av och fokusera på det som är viktigt för oss.

  1. Caroline
   Caroline

   GRATTIS ELIN!
   Du har vunnit en poster!
   Maila mig din adress så skickar jag den till dig i veckan!

   Ha en superfin dag idag och ta hand om din kropp! Den är ju för fasen ditt tempel!

   Kraaaaam!

 36. Ester Samuelsson

  I alla hjärtans dag-present fick jag vår hall ommålad + en vägg i vardagsrummet av min pojkvän (bor i en liten etta och har ingen avgränsning mellan hall och vardagsrummet). Från ful röd och skiten svart så är nu väggarna vita och fräscha! Men ingen färg! Sa till mina kära pojkvän att vi borde sätta en upp fin tavla på väggen. Och så passande att denna tävlingen kom! (Hehe). “Life is beautiful”-tavlan hade passat så bra in på vår vägg för att få in lite färg i vår lilla lägenhet.
  Tack för en jättefin och mysig blogg!

 37. Anette

  En underbar tavla med underbart budskap!
  Som gjord för mina lattefärgade väggar, mörgråa soffa och turkosa gardiner, soffkuddar och andra turkosa detaljer – tavlan skulle trivas hur bra som helst hos mig <3

  1. Anette

   Life is Beautiful – såklart – fick inte in det i texten.
   Gick in här igen för att fråga om den svarta hyllan du har tavlor mm på.
   Såg samma lösning i Mio-katalogen och letade efter en sån hylla hos dom men gick bet, dom verkar inte sälja såna.
   Var har du köpt din variant? Är det kanske fönsterbrädor?
   / Anette

 38. Moa

  Skulle vilja vinna tavlan Life is beautiful med sin underbara färg. Den skulle passa i mitt rum där det behövs renovering men det har inte blivit av än. En tavla skulle pigga upp rummet.

 39. Mariette

  Hej, jag skulle vilja vinna Life is beautiful, denna tavla har jag varit förtjust i ett tag och skulle passa fantastiskt bra i mitt hem eftersom jag precis som du gillar det turkosa nyanserna. Idag är mina väggar i vardagsrummet kala så där skulle den hänga.

 40. Jennie

  Åh, den där turkosa tavlan hade också suttit som pricken över i:ET här i vår lägenhet som tyvärr inte har för mycket på väggarna för tillfället. “Life is beautiful” med de turkosa tonerna hade livat upp de vita väggarna och matchat våra tukosa kuddar väl. Och vissa stunder här i livet behöver man sig en extra reminder om att livet är underbart och att man ska leva i nuet..

  /Jennie

 41. Lena

  Jag skulle vilja vinna Holstee Manifesto och hänga upp den över sängen där det är så tomt på väggen. Postern innehåller precis den peppning jag behöver och mycket av det som står är precis vad jag vill leva efter.

 42. Marlene

  Tavlan “life is beautiful” är så otroligt fin och skulle passa perfekt bakom soffan i vardagsrummet. Den vill jag vinna!! =)

 43. Sara

  Hej! Så kul med en tävling!:) båda är jätte fina och passar mig som handen i handsken nu när jag är i en period då jag känner mycket stress. Men jag drogs automatiskt till “life is beautiful” den har ett så härligt lugnt!:) jag hade satt upp den i vårt sovrum som vi snart kommer dela med vårt första barn:)

 44. Tina

  Life is beautiful skullejag vilja vinna! Skulle sätta den i hallen, rakt framför dörren så det var det första man såg när man kom in. Vore underbart att få denpåminnelsen varje dag och då blir man ju alltid på bra humör när man kommer hem.

 45. Mathilda

  Hej! Jag skulle gärna vilja vinna “life is beautiful” till min dotter och hennes rum. Jag tror mycket på “goda cirklar” och att om man är positiv kan det leda till andra positiva saker – något jag gärna vill föra över på henne 🙂 ha en fin dag!

 46. Carolin

  Åh älskar desenios posters. Har kollat på båda dessa, men tror att jag för en gångs skull vill ha den med färg. Skulle hänga den i vår vita hall för piffa upp lite och för att jag skulle bli glad av den varje gång jag kommer in.

 47. anna

  Det blev ju jättesnyggt med kombinationen av flera! Jag behöver själv lite väggprydnad till min övervåning som vi äntligen är klara med efter många års slit. Jag skulle vilja ha “life is beautiful” i vårt nya sovrum – den skulle passa perfekt i färgen till vår lite “svåra” tapet som vi har där inne! så jag håller tummarna!

Comments are closed.