En fest till Tessan! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

En fest till Tessan!

Hej hej.

Nu är jag slut. Slut i kropp och skalle och längtar efter kudden och sömn.

Jag har inte haft en endaste sekund över till att blogga igår och idag.

Tessan, min älskade bonusmamma fyllde 50 år igår på Alla Hjärtans Dag och jag tillsammans med farsan och mina syskon anordnade en överraskningsfest till henne! Vi bjöd på italiensk buffé och chokladtårta till efterrätt. 50 pers kom och firade henne och det blev så himla bra!

Det blir alltid mer än vad man tror att planera nåt sånt här. Maten, sittplatser, dricka, parkeringsplatser, kaffefilter, pumptermosar, toapapper och handdukar, bestick, glad, kaffekoppar mm mm mm mm men vi var som små arbetsmyror som köttade på och tillsammans lagade vi all mat och bakade på plats. Men tiden blir alltid knapp i slutet! Hur mycket man än förbereder! Konstigt det där..

Men när Tessan kom in och alla brast ut i sång så stod varenda hårstrå på kroppen upp och det sög tag i hela magen. Hon blev paff och rörd och då är all stress och tuff planering som bortblåst. Hon är en sån fantastisk människa som har betytt så jääääävla mycket för mig och syrran sen hon kom in i våra liv för snart 30 år sen. Hon förtjänar verkligen en fest tillägnad henne för annars är det alltid hon som fixar och donar för alla andra i familjen. Hon är liksom kittet som håller ihop oss allihopa <3 Hoppas du vet om det Tessan!

Nu ska jag lägga mig för imorgon (eller ja…idag..) så kommer Melwins kompis med familj och ska baka med oss. Det blir cupcakes så dom för dekorera hejvilt. Ladda ladda ladda!

God natt!

(null)

(null)
<3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tessan

  Älskade barn! Jag är helt överväldigad, tänk att få ha en sån underbar familj runt sig. Tack än en gång, jag blev så överraskad! Älskar Er alla så ofantligt mycket och Ni betyder så mycket för mig, ord kan inte beskriva.. En underbar kväll hade jag.

  Puss <3 Kram

  1. Caroline
   Caroline

   Ååååh vad härligt att du blev så glad! Hihihiiii, kul att överraska dig! Linn var the master in planning <3 Hon har kämpat som en tok för att få det så bra!

   Kraaaaaam till dig Tessan!

Comments are closed.