Älska att baka

Oops, stubinen brann visst upp!

Här sitter jag med tung röv djupt ner i soffan och känner mig helt tom i skallen och tittar apatiskt framför mig i väggen. Idag har vi nämligen startat upp projektet med min Youtubekanal! YEAH! Recept och tips & trix matades på från 9-18, puh.. Jag vet att om jag drar ut och kutar nu…trotsar min tunga bak i den underbart mjuka soffan..så kommer jag bli mycket piggare och orka även morgondagens filmande mycket bättre. Ska jag? Orkar jag? Ska suga på den i en minut till.

När klockan blivit 14 så var det dax att hämta kidsen för dom skulle få vara med när vi bakade cupcakes tänkte vi! Dom var så jäkla söta och Milou köttade loss med slickepotten i sockret och bagarmössan för långt ner i pannan ”mamma, ja sed ingeting!”

Melwin höll fokus i 10 min sen började kameran strula lite och behövde lite fokus och vips så började han pilla runt på allt och studsa omkring. Jag pallar inte sånt! Jag blir tokig ganska snabbt och ryter åt honom att koncentrera sig och inte balla ur. Han lugnar ner sig men då börjar Milou. Hon öppnar varenda burk strössel och häller snabbt som blixten ner alldeles för mycket bakpulver i smeten och kakao i den gula frostingen. Suck…

Summa kardemumma så blir nog filmen himla härlig och kidsen tyckte det var roligt, även om deras kontrollfreak till morsa brann av en stund.

(null)
Melwin & Milou, jag älskar er!

(null)
Min stora pojke som har så mycket spring i benen <3

(null)
Och så du då, lilla böngrodd på jordens skorpa. Du är galen! <3

(null)

Cupcakes

(null)

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. atina med fyra

    Gillar när det inte blir ”för perfekt”. 😉

    En sprits skola kan du väl visa? antingen video eller foton

    bild på vilken tyll och steg för steg hur resultatet blir.

    Bara, baka en massa muffins, tårtor som du sen spritsar med olika tyllar ,frosting

    Ska bli spännande att få se..

    1. Carro

      Det blir aldrig perfekt. Det är alltid lite kaos och småtjafs och stök. Men det är ju så det blir när småfolket är med i köket. Jag försöker se till så båda får knäcka ägg och röra i bunkarna, puh.. Sen tröttnar dom oftast efter en kvart. Då lämnar dom kvickt köket med mjöl över hela kroppen och hoppar upp i soffan :0

      Spritstekniker på g!

  2. J

    Härligt ni har, du är fantastisk som bakar tillsammans m dina barn. Jag undviker det så ofta jag kan ;). Dina barn verkar vara så goa o fulla i bus. Tror nog att Milou är väldigt lik sin mamma :). Önskar dig en trevlig helg!!!

    1. Carro

      Tack snälla!
      Jorå, jag har ändrat taktik helt senaste tiden och försöker låta kidsen hjälpa till i köket så ofta som dom vill. Tror på att dom i framtiden kommer bli mer intresserade av att fixa själva.

      Milou är jäääääävligt bestämd och envis, Melwin är mer en tänkare men med mycket energi. Fullt ös i livet!

      Kram!

  3. Gülay

    Hej
    Rolig läsning-:) Bilderna är så fina,visar perfekta familjen,fast det kan kännas jobbigt ibland.Allt är så genomtänkt färgmässigt. Melwins turkosa plagg matchar så fint med det turkosa sleven. Söta Milous röda kockmössa matchar med röda vispen. Detaljerna är en fröjd för ögat Carro.

    1. Carro

      ”Perfekta familjen”… Njaaa, knappast 😉 Och färgkombon var faktiskt helt en slump! Melwin bestämde själv skjorta och hur han skulle ha håret och Milou älskar sin bagarmössa som åker ner i nyllet hela tiden, hahaha!

      Så där ordnat ser det bara it i köket när kameran är på 😉

  4. Tina

    Hihi, så ”enkelt” det ser ut! *Not! Jag får hålla mig till att göra vanliga muffins, och vara glad om ingen varken fotar eller filmar dem/mig! 😀
    Spännande med egen youtubekanal!

    1. Carro

      Hahaha! Om du skulle baka varje dag så skulle det också bli enkelt 😉

      Sen blir det lite meckigare när småfolket tar över men det är en väldigt bra övning i att hålla stubinen!

Comments are closed.