Jag får sällskap varje kväll vid handfatet.. – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Jag får sällskap varje kväll vid handfatet..

IMG_3359.JPG

IMG_3363.JPG

IMG_3362.JPG
Det är Bo’s nya kvällsrutin. Det lilla skogstrollet. Han sitter på kanten och väntar på att jag ska bli klar med tänder och nylle så att han kan få dricka iskallt, försiktigt rinnande vatten direkt från kranen. Han spinner hela tiden och det är så jädra mysigt att han är med mig sista snutten på kvällskvisten!

Jaja, det var det. God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viola

  Men så söt! Vår katt följer varje morgon med mig in när jag ska duscha och då står an utanför och dricker duschvattnet som rinner ut…fattar inte! Det är ju hyfsat art, innehåller absolut spår av tvål/schampo och ett å annat hårstrå ( säger maken, själva så har jag inte ett något 🙂 )

 2. horribleimpleme08.yolasite.com

  Excellent article. Keep posting such kond off information on your
  page. Im really impressed byy it.
  Hello there, You have done a fantastic job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends.
  I’m sure they’ll be benefited from this website.

Comments are closed.