Lite härligt surdegsbröd till frukost? – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Lite härligt surdegsbröd till frukost?

IMG_3218.JPG
Fick en surdeg över från inspelningen i förrgår som har legat i kylen sen dess och mognat. Gräddade den igår kväll. Det sköter sig självt, det är det som är så jäkla härligt med bröd som jäser länge! Recept har ni här!

Härlig start på fredagen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Bakade det där brödet nu på morgonen och TACK för ett kanonrecept! Det är första gången jag bakar enbart med surdeg (brukar fuska med lite jäst också) och första gången i gjutjärnsgryta. Man känner sig som värsta proffset efteråt, när man ser resultatet, trots att man typ inte gjort nåt mer än att blanda lite ingredienser. Kul! 🙂

Comments are closed.