Älska att baka

Kan inte bestämma mig…så det får bli alltihop!

Alltså, jag snackar nyårsdesserter nu… Är ju insnöad på det för tillfället. Vi kommer att vara hemma och två kompisar kommer över. Det blir supermysigt och lugnt! Jag är inte jätteförtjust i nyår men nåt snyggt vill jag ha på mig och så nåt riktigt gott att äta! Jo, ett glad skumpa vid tolvslaget, alkohol eller inte, totalt skit samma, bara det bubblar, hahaha! Jag har faktiskt beställt en klänning från Nelly som kom häromdan men den var lite för stor så jag måste dra fram symaskinen och dona till den lite…
Så här ser den ut! Lite vågad men fin! Vad tycks?

IMG_2919.JPG

Jaja, så här ser vår meny ut! Jag och Tobbe fixar förrätt och varmrätt…

Förrätt, snittar!

Petit choux med guacamole, räka och citron.

Kavring med ädelostcrème, päron och rostad valnöt.

Tortilla med mango chutney och brie.

Ett litet minispett med oliv, ost och soltorkad tomat

Varmrätt!

Nåt helstekt kött…ni märker vad köttig jag är va? Karlarna får bestämma.

Potatisgratäng

Rödvinssås

Nåt grönsaksaktigt..

Efterrätt i miniformat!

Mockabrownie med chokladmousse

Cakepops

Hallonmacarons med lakritssmörkräm

Pannacotta med blåbär och björnbär

Låter ju hur smarrigt som helst, visst? Tror vi kommer bli mätta även denna dagen i livet…
Nu ska vi fortsätta kolla Breaking Bad. God natt!

P.s Jag hoppas ni fattar att bilden på klänningen var ett skämt? Hehehe.. Ni får se den riktiga på onsdag! Hej hopp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jj

  Ha ha, trots jag inte känner dig han hjärnkontoret koppla att aldrig skulle du ha på dig en sån klänning….. Tack för alla recept, snor flera av dem o det blir succé varje gång. Jag berättar varje gång var jag hittar recepten!!
  Gott Nytt År!!!

 2. Gülay

  Jag skrattar jag med-:)) Tänkte skriva Carro jag visste inte att du hade en sexig sida-:) ,men läste skämtet. Efterrätten var verkligen i miniformat-:) Är det säkert att det inte blir du och Tobbe som fixar efterrätterna? GOTT NYTT ÅR. Må 2015 bli en av dina finaste år.

 3. Viola

  Höll på att sätta teet, tet (stavas?) i fel strupe när jag såg klänningen, hann nog tänka ”eh, jaha?” men sen kopplade hjärnan på 😉 Här hemma har vi bestämt nyårsdessert nu iaf, blir din pannacotta men med passionsfrukt…bör funka eller hur? Smördegsinbakad oxfilé, potatisvariant, kantarellsås och sparris till varmrätt – startar med lite olika snittar (maken kallar dom för kylskåpsrens, liite sanningen kanske) Gott Nytt År till dig och de dina!

Comments are closed.