Ska vi ta och skita i att klaga på mörkret och cellulitiga rövhelveten? – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Ska vi ta och skita i att klaga på mörkret och cellulitiga rövhelveten?

God morgon alla ni.

Jag fick ett tips av Lotta Gray om en blogg som berör… Den berör så mycket så jag sliter mitt hår. Och gråter.

Jag tycker så här. Gå in på magda.cafe.se och ta en kvart av din dag till att läsa några sidor. Sen tar vi alla och SKITER i att klaga på vårt risiga hår, våra cellulitiga rövar, att mörkret suger musten ur oss så här års, att det är hela 2 månader kvar tills vi kan hämta ut en ny iPhone6 på vårt abbonemang, våra hängpattar, våra trista spagetti med köttbullarmiddagar, att vi känner oss bleka, att bussen är sen IGEN, att säga “usch, nu kommer jag att gå upp flera kilo av all julmat”….

Nu är jag arg…och jag skäms…för jag har det så JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA bra. Imorgon är det julafton och det ska bli supermysigt. Jag längtar. Men jag tänker på dessa människor som kämpar varje dag. Och sprider den här bloggen så fler får läsa. Vi funkar ju så…vi uppskattar oftast våra liv lite mer när vi ser andras olycka…

IMG_2713.JPG

IMG_2714.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elle
    elle

    Blir lite ledsen av att höra att du skäms. För vad? Tänk inte så. (tycker jag)
    Vi “har” inte bara, vi jobbar ganska hårt för vår tillvaro de flesta av oss, i en värld som ställer allt högre och högre krav och takten bara ökar. Vi har studieskulder och bostadslån och snor som råttor för att få tiden att räcka till. Så varför ska vi skämmas. Var stolt istället. Våra föräldrar och generationer bakåt har jobbat hårt för det samhälle vi har och förvaltar idag. Och inget är oss givet och inget är gratis. Och få av oss lever något hollywoodliv och badar i lyx. 😉

Comments are closed.