Julklappstips till kaffeälskaren! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Julklappstips till kaffeälskaren!

Kitchen Aid kaffebryggare
Jag har fått förmånen att testa Kitchen Aids kaffebryggare! Den har precis lanserats på marknaden och innan jul så säljs den bara på Media Markt. Jag dricker ju inte kaffe, hahaha, men den är så förbannat snygg så jag skulle kunna ha den framme på bänken som prydnad! Jag bara längtar efter att bjuda nån som älskar kaffe på en kopp för det här är ingen vanlig kaffebryggare. Så här fungerar den..

Den har en sk. “pour over” funktion som innebär att istället för ett kontinuerligt flöde av vatten så doserar Kitchen Aids kaffebryggare lite hett vatten i taget över kaffepulvret.
Smakerna extraheras maximalt när vattnet får ligga och dra en stund innan det färdiga kaffet fortsätter ner i kannan. Smakerna får chans att blomma ut! Bryggprosessen startas med att allt vatten värms upp till perfekt bryggtemperatur istället för att en droppe i taget värms. Ytterligare en funktion som höjer smaken i kaffet!

Kitchen Aid kaffebryggare
Du kan ställa in styrka på kaffet och vilken tid du vill att det ska bryggas.
Du kan följa hela bryggprocessen i displayen. Den talar om vilket moment den är inne på.

Kitchen Aid kaffebryggare
En smart liten klämma håller fast filtret under bryggningen!

IMG_2568.JPG
Du fyller på vatten och behöver inte tänka på hur många koppar. Det ställer du in på displayen.

Kitchen Aid kaffebryggare

Kitchen Aid kaffebryggare
Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Det luktar ju så sjukt gott! Måste försöka lära mig att gilla kaffe igen..

Så, en riktigt lyxig julklapp till nån du älskar och som du vet älskar kaffe och vill kombinera traditionell handbryggning med bekvämligheten hos en automatisk kaffebryggare!

Ikväll kommer ett till tips för sista minutenklappen!

HO HO HO!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eivor Allvin

    Du är inte ensam.. Vi köpte en bryggare och har fått lämna tillbaka den tre gånger. Den brygger fler koppar samt läcker igenom vatten kontinuerligt tills vattenbehållaren är tom. Det konstiga är att de inte lagar bryggaren utan vi fick tre helt nya exemplar, som samtliga var defekta. Nu vill affären inte göra mer utan vi får köpa en annan bryggare eller få pengarna tillbaka. Seriefel?

  2. Ewa wittzell

    Mycket besviken på bryggaren. Brygger ofta fler koppar än jag begärt. Dessutom är det mycket svårt att läsa av hur mycket vatten som finns i behållaren. Kaffet blir gott

Comments are closed.