Älska att baka

Hej då, vi ses om ett halvår…

SATS festen var superhärlig igår och vi kom hem 02.30 och stupade på en sekund. Upp i morse i ren panik för att vi försov oss, brassa till Coop och köpa present, vidare till Vallentuna för att hämta kidsen, sen fort som faaaaaan tillbaks till Vällingby och dumpa av Melwin på kalas, puh, knappast en härlig start på dan men vi hann.

Jag och Milou åkte sen hem och städade på tomten. Tobbe var på innebandy med grabbarna grus. Tog in pelargonerna, sopade verandan och vräkte löv över jordgubbsplantorna (tror ni dom överlever med lite isolerande löv och grenar??) Usch, det känns alltid sorgligt tycker jag. Det känns som att naturen dör och allt som man kämpat med att driva upp får startas om igen till våren. Ett litet kretslopp i vintersverige…

IMG_2048.JPG
Bye bye…välkomna upp i Maj!

IMG_2047.JPG
Dom här har använts flitigt den här sommaren.

IMG_2052.JPG
Milou hjälpte till riktigt bra! Men hon plockade också ut alla prylar och spred dom över tomten 4-5 gånger…hehe.

Snart kommer härliga Jessica över för att få lite massage och hennes Vincent hänger med för att leka med Melwin.
Lite middag tillsammans blir en härlig avslutning på den här helgen. Järpar med rotgrönsaker i ugn. Gott gott!

Kom på att vi måste boka vår leverans från MatHem också! Har ni testat att beställa nu?
Vi testar att komponera ihop vår egna matkasse den här gången med hjälp av MatHems inspirationslista på härliga menyer. Så sjuuuukt härligt att slippa tänka! Välj ett recept från Vegetariskt, LCHF, 5:2, barnvänligt, höstmiddag eller annat. Byt ut, ta bort eller lägg till ingredienser. Jag byter ut allt till ekologiskt tex. Man ser också vad varje portion kostar. Älskart!

IMG_2044.JPG
Måndag: Thaigryta

IMG_2043.JPG
Tisdag: Carbonara. Bytte till glutenfritt.

IMG_2046.JPG
Onsdag: Rödspätta med dillsås och potatis.

IMG_2042.JPG
Torsdag: Chicken Nuggets med ris och grönsaker. Bytte till glutenfritt.

IMG_2045.JPG
Fredag: Tacotallrik!

(Matbilderna är tagna från MatHems sida)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viola

    Satte upp ljusslingor i äppelträdet, jag förstår inte hur kan de snurra sig till en klump bara av att ligga still i en kartong? Gah, var väldigt när att göra som han i reklamen för, hm Telia? och bara hänga upp allt i klumpen som blivit. Men sonen förbarmade sig och fick till det riktigt bra, men det är ju sååå mörkt ute! Jag gick in och bakade saffransbullar istället, med egen mandelmassa nu när jag kan göra det 🙂 Ska köpa pepparkakskrydda idag och sen göra maränger med pepparkakssmak, tror det blir mums!

  2. Mikaela

    Alltså, rödspätta och dillsås. Nu började jag dregla, haha.

    Tycker förresten att det är ganska mysigt att veta att det ligger liv där under grenar och löv som bara väntar på att få börja spira till våren. Som ett löfte på något sätt. Men så gillar jag ju vintern också, det hjälper nog till 🙂

    1. Carro

      Hahaha! Visst är det gott! Längtar tills imorgon 🙂

      Jag håller med dig men jag är verkligen en sommarmänniska. Hoppas dock på riktigt mycket snö så det blir ljust och fint ute. Jorå, blir det en riktig redig vinter så är det härligt!

      På söndag åker julstjärnorna upp, det blir fint!

      Ha en härlig vecka nu!

Comments are closed.