Älska att baka

Och här bakas det inför kvällen!

Japp! Ikväll kommer släkt och vänner och firar Melwin och jag tänkte bjuda på världens godaste morotssoppa, mitt parmesanbröd och den gigantiska, bombastiska chokladtårtan osså lite kardemummabullar 🙂

IMG_1979.JPG
Fyrfläta gör brödet lite festligare!

Recept på alltihop får ni ikväll!

Nu ska jag iväg till SATS och köra klass. Ryggen är heeeelt bra nu och jag är så jädra glad för det!

Det är helt enkelt en förjävla härlig dag idag! Det har pirrat i min kropp sen jag vaknade och jag går runt och gnolar och myser, hahaha! Raka motsatsen till PMS alltså 😉 Hoppas att ni också har en rackabajsarmajjig dag!

HEEEEEEEJ DÅ!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.