Bästa brunchen! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Bästa brunchen!

Ja, det här är verkligen en av dom bästa brunchställena i Stockholm tycker jag! Nordic Light Hotel på Vasaplan 7. Mysig miljö, supertrevlig personal, suverän mat och ett dessertbord helt i min smak med härlig tårta, kladdkakor, pannacotta, lösgodisbitar, choklad mm mm. Kidsen skötte sig utmärkt och vi kunde sitta i nästan två timmar och njuta av allt gott! Underbart! ❤️

IMG_1582.JPG

IMG_1583.JPG

IMG_1585.JPG

IMG_1590.JPG

IMG_1589.JPG

IMG_1590-0.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Oj, det ser ju ut som rena drömmen, det måste jag testa någon gång! Enda nackdelen är väl kanske att man kommer äta alldeles för mycket… 🙂 Är det något man måste boka, eller är det bara att komma dit?

Comments are closed.