På torsdag är det finaaaaaal!!! – Älska att baka

Älska att baka

På torsdag är det finaaaaaal!!!

Ja, ta mig tusan! På torsdag har det gått nästan ett år sedan vår final sändes och allt blev officiellt. Shit pommes frites vilket konstigt, härligt och galet år det har varit. Jag var på inspelningen och det kommer bli spännande så ni bara måste kolla på Kanal 7 kl 21.00!

Jag får många frågor om hur det känns att inte längre vara regerande mästare, vad jag tycker om att nån annan får stå rampljuset, om jag är orolig för att det är slut för mig nu och bla bla bla. Här kan ni läsa en intervjuv som jag gjorde för Loppi häromdan där jag berättar om mina tankar om det hela.

IMG_7117.JPG
Finalfatet med 5 olika munsbitar som skulle representera Sverige i ett internationellt sällskap.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gülay

  Fy vad jag är arg på tv4 nu. Under 9 veckor kollade jag på hela sverige bakar från tv4 play samtidigt som den gick på sjuan. Jag har inte sjuan nämligen. Men idag när jag skulle titta då var det stopp. Tv4 play HSB final står det,klickar man på den kommer man bara till förra veckans avsnitt. Inte nog med det går man in till tv4 hemsida ja då är det en bild på vinnaren,programmet är inte ens slut på sjuan. Hur tänker dem? Även min lokala morgontidning hade en hel sida artikel om en av finalisterna idag. Ine svårt och räkna ut vinnaren då-:) Grattis för Fredrik som vann folkets val,värdig vinnare. Men för att komentera på hans blogg måste man ha face och det har inte jag.

 2. Lina

  Roligt att läsa intervjun men det som var allra roligast var faktiskt ett stavfel som gjorde det galet roligt att läsa:

  ”Vi var som en liten flock baknördar, helt olika människor från hela landet men med ett gemensamt stort intresse; rakning.”

  Tack för allt du har delat med dig under året och jag hoppas du fortsätter vara lika aktiv även om det blir en ny regerande mästare. Du har en fantastisk personlighet och jag älskar att läsa din blogg. Ha det bäst!

  1. Carro

   HAHAHAHA!!! Shit vad kul!!! Måste maila redaktören direkt, HAHAHAHA!!! Ja! Vi bara samlades allihopa i tältet och rakade varandra hela dagarna, mys mys!

   Tack för att du följer min bloggen! Sååå himla kul!

   Kramar i massor ❤️

Comments are closed.