Leverans från Nordic Ware – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Leverans från Nordic Ware

Hej!

Jag kom precis hem från SATS och känner mig totalt redo för kudden, zzzzz. Men jag var bara tvungen att packa upp min leverans från Nordic Ware som kom idag! Iiiiiih! Äntligen! Så himla fina formar och det ska bli härligt att baka i dom!

IMG_1211-1.JPG
Två kakformar, en tårtlyftare, en kaktermometer, tre kakstämplar, en pajklämmare och formar till tårtbottnar!

God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmi

    Så fina, nu måste jag också gå in och kolla.

    Älskar att baka och fotografera! Kika gärna in på min blogg explorista.se där jag skriver om bakning, träning, uteliv & resor, de närmsta veckorna kommer det definitivt bli bakverk & foton då det vankas 30-årsfest om två veckor! 🙂

Comments are closed.