Det kommer att bli en lång natt… – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Det kommer att bli en lång natt…

IMG_0655.JPG
Fan, fan, fan, fan, FAAAAAAAN!!!

Skönt. Ursäkta ordvalet. Men jag är så jäääävla arg så jag faaaaaan spricker. Jag har stått i köket hela dan. Bakat, bakat och åter bakat. Limmat husväggar, misslyckats tusen gånger och svurit könsord så tapeterna rullar av väggarna. Avbrutits för att lämna barn, gå ut med hund, posta fakturor, hämta barn, fotbollsträning och tiden bara går. Så snabbt så jag får panik.

Nu är klockan snart 23 och jag är inte på långa vägar färdig. Sockret har tagit slut så jag måste åka till macken och köpa mer. Försökte först smälta råsocker som klister men det funkade inge bra. Har gräddat alla tusen delar men hade sönder en hel långsida så jag måste kavla om på nytt, grädda, svalna, dekorera. Jag gjorde kristyr innan jag skulle hämta kidsen och hann faktiskt spritsa alla fönster och tak. Nu när jag ska sätta ihop allt så är kristyren mjuk. Jag har glömt ha i äggvita.

Jag är ingen mysig, härlig, vänlig människa just nu. Jag vet att jag kommer leverera prick kl 09 imorgon. Det gör jag jämt. Men det blir ingen sömn i natt som det ser ut nu.

Sov dessutom sjukt dåligt natten som var. Svinkallt i sovrummet eftersom ett fönster stått på glänt i ett halvår och nu passade det sig inte längre. Milou kom över till vår säng redan kl 01 med sin älskade iskalla docka som hon fick i födelsedagspresent. Hon bökade runt i sängen hit och dit och jag drömde att det var nån som hade lagt ett paket frusna kräftor i sängen som jag puttade ifrån mig i mörkret om och om igen. Vart faan jag nu fick det ifrån???

Hörrni. Sov sött vakna blött.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viola

    Klockan är nu 10.51 och jag hoppas att du sitter någonstans i lugn och ro, andas ut OCH kommer ihåg att klappa dig själv på axeln för att det gick vägen!

  2. jennybenny
    jennybenny

    Här skulle jag ha kikat innan jag påbörjade mitt brödbak idag ser jag 🙂 Så kul att besöka alla mina “nya bloggkollegor”!

Comments are closed.