Vilka bakverk vill ni se på bloggen??? – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Vilka bakverk vill ni se på bloggen???

IMG_0393.JPGJa? Har ni några önskemål?

I mitt kök ligger en lista på grejer jag vill testa att baka men nu undrar jag vad NI vill se här! Nånting som ni kanske prövat på hemma men inte lyckats med eller en kaka som ni käkade som liten men inte har receptet på…typ. Jag älskar såna små missions!

Jag har lite ledig baktid här framöver så jag vill testa massor av härligheter!

GIVE IT TO ME! 🙂

Hej hopp! Nu ska jag måla naglarna 😉

IMG_0392.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. soil mixture

  Howdy are using WordPress for your blog platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and
  create my own. Do you require any coding expertise to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 2. Lina

  Jag skulle älska fler recept som passar att göra i långpanna. Rutor av alla möjliga slag. (Dock ej kärleksmums för såna recept har jag flera stycken av. 😛 ) Tack för att du sprudlar av energi. Det smittar av sig! <3

 3. Camilla

  Min farmor bakade en så god kaka förr. .. Har tyvärr inte tagit ngt recept och vet inte vad kakan heter. Var en mjuk kaka, typ sockerkaka men har för mig att den var lite “tyngre”. På denna var det en glasyr som påminde lite om nougat. Var även mandelbitar i glasyren. Något du känner igen? Kram Camilla

  1. Carro

   Hihi! Äääälskar nagellack! Men eftersom jag bakar som en jädra blådåre så kan jag inte ha vanligt lack som flagnar efter ett dygn så jag använder gelé! Har en egen UVlampa. Superkul att fixa med! Lacket har jag köpt i somras på taxfree men annars köper jag nästan alla lack på eBay! 🙂

 4. Malin

  Lite bröd också! Gärna surdegsbröd. Gillade videon du gjorde innan sommaren där du visade hur du gjorde. Min surdeg dog innan sommaren, så jag skulle gärna läsa om hur man börjar – den förra köpte jag på ett bageri…

  1. Carro

   Ok! 🙂 Hur såg din surdeg ut när den dig? Skiktade den sig och luktade målarfärg? Den dör inte så lätt nämligen, om den inte börjar bli svart och möglar!

   Hör av dig! Kan självklart också visa mer surdeg 🙂

   1. Malin

    Jag inser nu att den kanske bara var svältfödd och inte död… Men slängd är den iallafall. Får se om jag vågar mig på att göra en, eller köper en. 🙂

    1. Carro

     Surdegen skiktar sig och ser förj-vlig ut men gör så för att “skydda sig! Den vilar bara så låt inte det lura dig att slänga dom heliga jässvamparna 🙂
     Gör så här:
     Blanda olika mjölet, gärna ett grovt med, det älskar jässvamparna. Vispa i 40 gradigt vatten, gärna som stått och luftat ett tag så ev kemikalier och klor dunstar. Vispa ihop allt med full kraft nån minut. Konsistensen bör vara ett mellanting mellan pannkakssmet och våffelsmet. Täck burken med plast eller lock och ställ att vila ett dygn i rumstemperatur. När den har bubblat färdigt så är den redo att baka med! 🙂 Ju längre en surdeg används och lever vidare, desto mer jäskraft! Lycka till nu!

 5. Melanie

  När jag såg på förra veckans “Hela Sverige Bakar” plingade det till i mobilen, såna där vaniljhjärtan skulle jag också gärna vilja ha till fikat meddelade min kompis.
  Så visa oss nu hur det ska gå till när man bakar riktiga vaniljhjärtan!

  1. Carro

   Bra! Det är inte så svårt alls!
   Jag ska fota och lägga ut nån dag, promise! Så jäkla gott är det också, hahaha! Speciellt om man har lite blåbärssylt eller lemoncurd penslat innan vaniljkrämen 😉

 6. Tilda

  Glutenfritt som passar den som inte själv har diagnosen Celiaki och som regel inte är så van att baka glutenfritt matbröd och kaffebröd som det krävs lite träning för dessa bakverk.

  1. Carro

   Ååååh! Smörbullar!!! Hörru, det kanske det blir redan imorgon, blev så sugen! Och bondkakor har jag på listan så det dyker upp smart i höstrusket! Sååå gott till en varm kopp te!

   Tack!

Comments are closed.