Vinn ett förkläde till lillbagaren! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Vinn ett förkläde till lillbagaren!

IMG_9914.JPG

TÄVLING!

Fråga:

Vad skulle du helst vilja baka för gott till kvällens premiär av Hela Sverige Bakar?

Nåt gott kanske ni smäller ihop? Jag hoppas det! 🙂

Skriv ditt svar i kommentarer längst ner så väljer jag de tre mumsigaste vinnarna som får ett varsitt förkläde hemskickat! Vinnarna kontaktas imorgon kl 12! Good luck!

Slå på 7:an nu! Vi hörs!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Catrina

  Här hemma luktade det nybakat hela dagen. Det blev sockerkaka med olika färger i. Det fanns över regnbågstårta att mumsa på. Vaniljdrömmar och kolakakor smög oxå fram på bordet som bakades i onsdags. Och det mumsades massa gott till Hela Sverige Bakar!

 2. Mikaela

  Som det kakmonster jag (och hela familjen) är slänger jag ihop några American cookies, med hasselnötter och non stops för att få det lite festligare 🙂

 3. Elise Johansson

  Hej, jag skulle Hells fika på havreflarn med chokladfyllning, det är inte så mätsamt och sött och gott till ett bakpogram! Min största dröm är att få vara med i hela Sverigebakar, jag är 14år så får inte inte vara med:( älskar att baka. Jag har en instagram där jag lägger ut tips och recept! Den heter sju_sorters_kakor

 4. Cissi

  Jag slände ihop kladdkakemuffins med både sirap och mörk choklad i smeten för härlig kola/choklad smak. Till det en klick grädde och röda vinbär. Mums!

 5. Yvonne

  Då vinbären fortfarande är på topp här uppe i norr bakade jag en kolapaj med röda vinbär. Både söt och syrlig på samma gång. En återkommande favorit!

 6. Alexandra

  Hej, jag bakade 3 små prinsesstårtor till 3 5 åriga tjejer som ska ha kalas på lördag. Tyvärr misslyckades jag lite med vaniljkrämen. Den är lite för rinnig, men annars supergod. Har du några tips om hur jag skulle kunna rädda den och använda den ändå? Har stått i kyl över natten, men fortfarande inte alls så hård som den borde. Hinner tyvärr inte göra en ny till ikväll…jobbar hela dagen 🙁
  Tacksam för tips <3

 7. Matilda Silfwerplatz 11år

  Jag bakade din goda ananaspaj från din fina bakbok!❤️ Super god och perfekt att bjuda på!

 8. Camilla

  Såg tävlingen först nu men jag bakade ändå igår!

  Blev en äppelpaj på trädgårdens egna äpplen. Äpplena smaksattes med lite sirap och mycket kanel. Pajdegen pimpades med kokos, kardemumma och en nypa flingsalt. Gott blev det! Jag har en liten flinga på 4 år som älskar att baka med mig och skulle bli så fin i förklädet. Lycka till ikväll. Jag kommer sitta och titta.

 9. Sophie

  Hej Carr☀️!
  Till premiären bakar jag två saker!
  Först marängsviss med överdrivet mycket chokladsås- för att det går så fort och är en bra efterrätt. Sen så bakar jag även en hallonpaj med cremefraice+vaniljsocker+ägg täcke för att den är så krämigt god så den smälter i munnen.
  Sophie

 10. Emelie Björck

  Just nu är det banankaka med mörk choklad som är stora favoriten hemma! Fick ett lass bananer efter cykelvasan här i Mora och fick ju lov att använda upp alla bananerna vettigt! Har en tvåårig dotter som älskar att baka redan och berättar gärna på dagis att vi ska “åka hem, baka!!” Hon hade blivit stolt ägare av ett förkläde! Men banankaka är vad vi bakade här hemma igår till premiären 🙂

 11. editjohanna

  Igår var en dag då min lilla son på 6månader hade ont i magen. När han äntligen somnade en sväng så tog jag till min elvisp & slickepott och slängde ihop dumlefyllda ckokladcookies. Som balsam för själen att baka, som terapi. Och dessa var så Farligt goda och perfekta att gnaga på i soffan framför premiären av mitt favoritprogram. För där kan man inte sitta tomhänt med alla fantastiska bakverk! <3

 12. Louise

  Min lillbagare som är två valde att hjälpa till med chokladbollar med tuttifrutti strössel!! Snabbt o sjukt gott!!!

 13. Malin

  Hela Sverige Bakar är min 7-åriga dotters favoritprogram, så det kommer nog bli mycket (prat om) bakning framöver. Om hon får bestämma bakar vi chokladcupcakes med salt kolasmörkräm och ganska mycket strössel. Eller något annat som hon kan spritsa på 😉

 14. Jenny Hellman

  Det blev en äppelkaka! Gick ut och plockade in några äpplen fråga trädet på tomten. Älskar lyxen att kunna baka med saker från egna trädgården! Äppelkakan serverades med nygjord vaniljglass 🙂

 15. Pernilla W

  Klart jag vill va med i utlottningen ☺ Min egen sockerbagare som precis börjat 1: a klass behöver ett nytt förkäde! För oss blir det kladdkaka med en klick grädde!!! Barnsligt gott

 16. rebecca

  Här blir det smarriga kardemummabullar då hela familjen är som tokiga i bullar
  Varm bulle och ett kallt glas mjölk.

 17. Marita Widman

  Efter varje avsnitt av Hela Sverige Bakar så vill jag baka aktuellt tema. Självklart så vill jag baka en riktigt god tårta med saftig och luftig botten, vaniljkräm och hallon i någon form✌️ Tårtor är dessutom mitt favorittema alla dagar

 18. Alma

  Hos oss blev det fröknäcke med världens bästa ost från Kroatien 🙂 Fröknäcke gjorde jag för första gången och blev helt kär i. Och min snart 2åriga dotter hjälpte till genom att äta massa av pumpa och solrosfrön 😉 Men det bästa av allt så fick jag bara sitta och njuta av att kolla på premiäravsnittet i alldeles lugn o ro..

 19. Anna och barnen

  Busfröna bakar så det blev chokladbollar i apelsinsmak och lakrits smak och hallonsmak.
  Sen bakar ena busfröt marängkakor. (10 och 11 år )

 20. Mattias

  Jag hade bakat ett surdegsbröd med vete och graham. Få saker slår rostat surdegsbröd med ost och en kopp te.

 21. Johanna

  Jag bakade idag till tv-soffan en morotskaka till mig och min lillasyster och min mamma fick sig lite fina drömmar och hallongrottor till kaffet!:-)
  Det blev suveränt!
  Till och med vår katt ville smaka!
  Ha en trevlig kväll!

 22. Matilda

  Då det är min kära systers födelsedag idag har vi (jag, min dotter och hennes 3 kusiner) bakat mest hela dagen

 23. Viktor

  Om tiden funnits så hade jag helt klart bakat min favoritkaka ikväll till vårt traditionsenliga torsdagsmys framför Hela Sverige bakar. Det hade blivit en cheesecake med riven choklad som jag hade toppat med en smarrig och riktigt söt chokladsås. Till det lite hallon för att få en fin balans mellan sött och surt! 🙂

 24. Anna

  Mina goda kanelbullar, såklart. Degen arbetas länge till den blir alldeles perfekt. När man sedan skrapar ur den ut skålen, efter andra jäsningen, då vet man. Den är underbar, en deg som lätt att jobba med och ändå inte torr. Kavla ut och på med mycket smör, socker och kanel. Resultatet? En bulle som tar dig till himlen. <3

 25. Marie

  Ricecrispstårta med bananer, chokladsås och grädde, mums! Råkar man göra två har man frukosten fixad också 😀

 26. Marie Eriksson

  En riktigt god kladdkaka tillsammans med dottern. Det mesta av smeten till kakan och resten till tösen. Hon brukar få i sig en del och resten hamnar i ansiktet. Bakglädje!

 27. Caroline

  Jag var så extremt baksugen ikväll, så jag bakade minichokladmuffins som min son (6år) älskar. Han var för en gångs skull med och hjälpte till, mest för att få slicka skålen. Hann knappt få ner smeten i formarna innan han högg tag i bunken. Det bästa med detta recept är att jag alltid har allt hemma, man rör bara ihop det, de är underbart goda och jag har fått receptet av min söta syster.

 28. marie-louise

  Halloj! Jag bakade karlsbaderkransar med fyllning av hemkokt äppelmos och mandelmassa! Tre åkte ner i frysen och en fullkomligt smälte i munnen på min goa familj <3 !

 29. Ulla

  Kärleksmums. Blir det något över efter programmet så tar jag med det på båten i helgen för då blir barnbarnet Alice (som ska med ut i skärgården) glad. Det är hennes favorit.

 30. Anna

  Jag har längtat sååå mycket efter hela Sverige bakar, så för att fira säsongsstarten har jag gjort en hallonpannacottapaj som jag njöt av ikväll 🙂

 31. Maria Claesson

  Drömmer om ett eget café o testar därför massa nytt just nu. En naggande god liten hasselnötskaka med SMÖRkräm emellan (smörkrämen är to die for- därav versaler) ringlar choklad på toppen som får stelna

 32. Elin

  Jag skulle ha bakat en tårta med mocka-smak och kanske en liten skvätt konjak i. Jag gillar gamla recept och smaker och mocka är en stor favorit. Tårtan hade jag dekorerat med spritsad grädde och chokladflagor. Lite old school sådär, långt från suger paste 🙂

 33. Sabine

  Har bakat en plommonpaj med vaniljsmak som vi smaskar på här hemma ikväll. Givetvis tillsammans med en kallrörd vaniljsås. Slurp!

 34. Zara

  Åhh här bakades det i dag en super duper god äppelpaj med hemmagjord vaniljsås. Vad slår det i höstens äppeltider.

 35. Jenny

  Hos oss blev det boveteplättar med hemmagjort äpplemos och plommonsylt av dagens körd – helt enkelt underbart! 😀

 36. Carina

  Hej!
  Det första jag kom att tänka på är Silviakaka som jag bakade för första gången i somras. Enkel att göra och mycket god!

  Kram

Comments are closed.