Älska att baka

Ska jag …ska jag inte…joooo, jag ska!

Ikväll går starten för Midnattsloppet på Söder! Jag fick ju en biljett av farsan i julklapp och nu är det time. Jag har faktiskt längtat till den här lördagen för en av mina allra härligaste vänner ska kuta med mig! Härligt! MEN. Jag har känt av halsen i över en vecka nu och inte kunnat kuta en meter på nästan två veckor. 🙁 Det är ju ingen fara…konditionen försämras ju inte så snabbt men halsen irriterar mig så jag blir galen! Ont i halsen …NU??? I Augusti? Det hör inte till det vanligaste, inte i min kropp iallafall. Jag har velat fram och tillbaks hela veckan, gurglat silvervatten och gjort 2000 nässköljningar. Jag blir inte sämre men halsen känns lite lite hela tiden. Statiskt läge liksom. Faaaaaaaan. Jag är så himla supernoga med att ABSOLUT inte träna när jag känner av nåt i kroppen men det här är bara nåt j-vla retsticke ret.

Jag har iallafall bestämt mig för att starta iallafall. Jag tar det lugnt och lunkar på i sakta mak och så bryter jag om jag känner att pulsen går upp ovanligt snabbt. Känns ju direkt om kroppen inte är på g. Hämtade ut mitt startkitt igår på Stadium och testade tröjan som är sååååå fin! Äh, nu rockar vi loss och myser Carro!

Jag har masserar på Midnattsloppet och det är ett sånt jädra härligt lopp! Proppat med folk och värsta karnevalstämningen! Liveband som spelar längs med banan och glada nyllen som skålar från gatornas uteseveringar! Jag längtar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.